امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(03-06-2014، 19:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـامD:
سلام(:
سلام شکیبا(:
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 28

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
آگهی
(03-06-2014، 19:57)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـامD:

:|
(03-06-2014، 19:58)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:57)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رها کوشی؟
پیشـــــــــ تو(:
پنم پیشتم...!
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
پوفف .. دلم گرف ..
خدافظ
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
سلام پارمی خوش اومدی...!
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ

سَلـامD:
دوبـــــــــــــاره خوش اومدی(:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(03-06-2014، 19:59)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سَلـامD:

:|

سلام((:
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
دافظ #_#
درگذشت امام راحل تسلیت باد:|

(03-06-2014، 19:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف .. دلم گرف ..
خدافظ
برو دستشویی:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl
(03-06-2014، 19:57)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:51)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:48)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:48)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:45)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بی احترامیـــــــــ نکردم
بچه خودتیـــــــــــ:|

بیا مرغ حالیت کنم
باهات در نمیوفتمــــــــــــــ(:

نشنیدم عذر خواهی کنی
منـــــــــــ از تو عذر خواهی کنمـــــــ؟
دلت بنده ها:|

نمیدونم چرا دوس دارم ازم عذر خواهی کنی
عقدش برام موندBig GrinBig Grin
ولی همیشه من ببرنده ی میدون بودمBig GrinBig GrinSleepySleepy

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان