امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(03-06-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف .. دلم گرف ..
خدافظ

ساسار نرو9و9و9و9و9>_<

مرضی .. cry girl

همه ب من ظلم میکنن cry girl

لوس :|
[/quote]

مرضی .. cry girl

اینم یکیش نیگا من چقد بدبخــتم ):
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، # αпGεʟ
آگهی
عرفآن حوصلم سر رفت بیآ یکی رو خیت کن ! :|
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 33
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(03-06-2014، 20:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:06)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعد 1 دقیقه 5 تا صفحه... چه پایه هستن بچه های اینجا...!

بچه های اینجا گلن((:

پایه دیوونه خلو چل روانی ^_^
البته به جز من....
من باغبونم._.

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 20:09)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:06)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:01)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 19:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف .. دلم گرف ..
خدافظ

ساسار نرو9و9و9و9و9>_<

مرضی .. cry girl

مرضی .. cry girl

اینم یکیش نیگا من چقد بدبخــتم ):
[/quote]

سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(03-06-2014، 20:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:06)Love song نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بچه های اینجا گلن((:

پایه دیوونه خلو چل روانی ^_^

یکم دیه ادامه میدادی ب فوش18+میرسیدی
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
حالاع هرچی میخوای بگو...!
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
(03-06-2014، 20:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، ASHEGH *، ERF@N، Love song، SomeOne ×، _ᖘᒪᗩᎩ ♀ ᗷ〇Ꭹ_، றiSs~AlØn، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ

این همه ادم تو ب اینا میگی پایه؟
من ب اینا میگم میز ناهار خوری
ما به تو دستمال سفره هم نمیگیم:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 20:08)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: amir303، ASHEGH *، ERF@N، Love song، SomeOne ×، _ᖘᒪᗩᎩ ♀ ᗷ〇Ꭹ_، றiSs~AlØn، ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ، ᗩ☂ᕮℱᕮᕼ

این همه ادم تو ب اینا میگی پایه؟
من ب اینا میگم میز ناهار خوری
منمــــ به تو میگمـــــــ برنج سر میز:/
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
سارا
گریه نکن
من طاقت گریه دوستامو ندارم
رضا چه طور جرئت کردی به سارا بگی لوس؟
هان؟

سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby
(03-06-2014، 20:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:04)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 20:00)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درگذشت امام راحل تسلیت باد:|

پوفف .. دلم گرف ..
خدافظ
برو دستشویی:|

از بس دلم گرفته برم دسشویی چاهش میترکه :>

پوفف .. دلم گرف ..
خدافظ

ساسار نرو9و9و9و9و9>_<

مرضی .. cry girl

اون بعضیا خیلی غلط کردن-_-
میدونم ، حتی چیز اضافیم میخورن :|

ولی بهرحال میکنن دیگه cry girl
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان