امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

میزان اخطار:0%
خیلی خوبه:498:
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 64

آگهی
(03-06-2014، 22:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتابی >-<
چراغ مطالعه|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ξrιc logιc ، # αпGεʟ
مهتاب کجا رفت؟>-<

(03-06-2014، 22:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شد؟(:

بچه ها کی طراحی ناخن بلده؟/:
ارایشگاه :|

رزی؟|:

من یاد گرفتم ..

بافتم میزنم ..

شینیون هم رفتم|: ..
جان ؟ :|

حالا اینم شد هنر ؟؟ :/

هنر اینه با پسرای فامیل شرط بذاری هر کی همبرگر بیش تر خورد =)
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
اتوسا تو همونی بودی که میگفتی پارمیدا بهم بگید ؟
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
مـهـی نـتـم افـتـضـآحـه ..

فـردآ بـیــآ پ.خ ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Wєιяɗ
(03-06-2014، 22:15)نقل قول: نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:13)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتابی >-<
چراغ مطالعه|:
سیلامHeart
راستی بیا پ.خ کارت دارم

(03-06-2014، 22:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:14)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:11)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شد؟(:

رزی؟|:

من یاد گرفتم ..

بافتم میزنم ..

|:
(03-06-2014، 22:14)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(03-06-2014، 22:09)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری تمومش کن|:
همین حالا|:

د مـهـتـآب آخـه لـآشـی بـودنـم حـدی دآرع ..

مـن ب عـرفـآن سـلـآم مـیـکـنـم خـآنـوم مـیـآد مـیـگـه ت هـمـش دآری بـآ هـمـه پـسـرآ دل و قـلـوه رد و بـدل مـیـکـنـی ..
حـآلـآ اون هـمـش دور و وره امـیـره مـن هـیـچـی نـمـیـگـم ..

مـن عـآدت نـدآرم ب سـلـیـقـه ی کـسـی تـوهـیـن کـنـم بـم مـیـگـه ایـن بـشـر مـعـلـوم نـی چـشـه ی روز دیـوونـس یـه روز در حـد لـآلـیـگـآ مـهـربـون ..

مـرضـی مـنـو چـی فـرض کـردی آخه ؟؟
وآلـآ خـرم ایـنـجـآ بـود بـش بـیـشـتـر احـتـرآم مـیـزآشـت ..

د آخـه گـرگ شـدن مـنـو نـدیـدی گـ.... 

ولـش بـآو ..
حـس کـل کـل نـدآرم -_- ..
مهری گفتم بیا پ.خ|:
حالام بس کن ..
تا اون رویه من که میدونی چجوریه در نیومده -_-
میدونی بد میشه اون روم بزنه بالا بس کن-_-
اصن ارزششو نداره!|:
منو شب پاچع گیر نکنین-_-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(03-06-2014، 22:16)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تموم شد؟(:

رزی؟|:

من یاد گرفتم ..

بافتم میزنم ..

خدا این دخترا دارن خیلی تلاش میکنن به پسرا برسنا
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان