امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

نــــورا
&
آیســـان
khosh
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 99
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
آگهی
(04-06-2014، 10:41)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .__.

به خاطر عرفان اومدی یا من ؟ ._.
معلومه عرفان cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

هر دوتاتون Angel

بیشترش واس خاطره اون بود cry girlcry girlcry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
من میرم شل شاک دوباره میام بدرود .___.

مرض به مادرت بگو نفسد چه قدر غمگین است!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 10:43)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میرم شل شاک دوباره میام بدرود .___.

مرض به مادرت بگو نفسد چه قدر غمگین است!

برو تا یه ذره ابروهاتم رشد کنه ( محض شوخی ) Big GrinBig Grin
بدرود
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 10:42)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:39)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:37)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:36)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پسری که ابرو نداشته باشه پسر نیست. تو هم داری باهاش هم جنس بازی می کنی!

همچین میگی ابرو نداشته باشه ؛ انگار رفته کُله ابروهاشو برداشته :|

همجنس بازی ؟ استغفرا.. ._.

اصن من شوور دارم -_- :|

ابروی پسر باید مثل پشم بز باشه!

تو خودت ابروهاتو برداشتی ._. :||

تو عکست قشنگ ضایه بود -_- :|

خاک تو گورت عرفان ابرو بر میداری
برو از تو پرو فیسپوکم ببین اصلا باو! ابروها اندازه دراکولا!
(04-06-2014، 10:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='ZAHRA LOVE 1D' pid='1960105' dateline='1401867669']
چقد تعطیلی حال میده ^_^

عاشــــــــــــق تابستون و سه ماه تعطیلیشم ^_^

:|

خوش ب حالتتت ._.

(04-06-2014، 10:40)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام آیسان (:

خوبی ؟ ..
[/quote
سلااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااااام ایساااااااااااااااااااان Big Grin
   دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(04-06-2014، 10:40)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:38)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 10:36)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام .__.

به خاطر عرفان اومدی یا من ؟ ._.
معلومه عرفان cry girlcry girlcry girlcry girlcry girl

دخترخوندشو دوست دارهBlush

نداره نداره >_< ))):

عرفان واسم ی خونه بگیر برم مستقل شم )):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
سلام (:
 سپاس شده توسط Dead Silence ، First Star ، Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє
SomeOne ×  این پست شاید بدردت بخوره 
درخشش ستارگان | ۲۸ بازی برتر مورد انتظار در E3 2014
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(04-06-2014، 10:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی ؟ ..

سر صبح دختره ریـ*ــد به اعصابم :|

فاطی چرا نیومد ؟!
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان