امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

درودfishing
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт
آگهی
خـــوبـی آیســـآن؟؟؟

♥ـ

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 120
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 14:02)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه نفرینای من گرفتتش ؟! :|
سلام ^_^

تارتار (: !

خوبی رُمان خوندی ؟ ^_^* ..

آیســوو ^_^

آیــسان توئــم بم تیکه میندازی ؟! >_<
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 120
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 14:03)♥♥nafas♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـــوبـی آیســـآن؟؟؟

♥ـ

هیمم بد نیستم تُ خوبی ؟ ♥
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 120
سلام (:

من میترسم اینجا واسه بار سوم برق رفته ، یه درخت افتاده ، باد میزنه ، بارون میاد cry girl
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، RєƖαx gнσѕт ، ற!sS~saЋİ
اه آیسآن دلم گرف!
بریم آدم بجمعیم بریزیم اینجآ
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 14:04)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آیســوو ^_^

آیــسان توئــم بم تیکه میندازی ؟! >_<

تارووو ^_^ !

نَ باو من غلط بُکُنم :3

تُ گُفتی میرم رُمان بخونم تا من اومدم سلام کُنم رفتی :| !

پُرسیدم الان رُمان خوندی یا نَ ـ_ـ

از شوهرت ی عکس پیدا کردم با خواهر شوهرت :| !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 120
 سپاس شده توسط T A R A
http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=51910

http://www.flashkhor.com/forum/showthread.php?tid=107474
اوفف تهران پریروز وحشتناک بود نورا .. اگه اینجا بودی چیکا میکردی پَ ؟ :|
 سپاس شده توسط RєƖαx gнσѕт ، First Star
(04-06-2014، 14:05)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام (:

من میترسم اینجا واسه بار سوم برق رفته ، یه درخت افتاده ، باد میزنه ، بارون میاد cry girl

اونجآ کجآس؟

(04-06-2014، 14:07)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوفف تهران پریروز وحشتناک بود نورا .. اگه اینجا بودی چیکا میکردی پَ ؟ :|

کرج دیروز آفتابی بود اما تهرآن خوب نبود نه؟
MADE IN AM
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان