امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

فاطی کجایی آخه cry girl
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(04-06-2014، 15:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فک کردی نمیدونم منو از پرورشگا  آوردی و گفتی من دخدرتم ؟cry girlcry girlcry girl

منو از تو جوب پیدا کردیcry girlcry girlcry girl

تا کی میخوای انکار کنی ؟cry girlcry girl
الانم میترسی لو بری منو تو خونه حبس کردی cry girlcry girl
بلاخره از پرورشگاه اوردتت یا از تو جوب ؟ :|
من تو جوب بودم cry girl

از تو جوب پیدام کردن بردن پرورشگـآcry girl بعدش این یارو اومد منو برد خونشون و گُف تو دخدر واقعی منی cry girlcry girlcry girl

تا کی انکار ؟cry girlcry girlcry girlcry girl

واسه همینه همیشه بو جوب میدی؟!

خیلی خـری -_- :||||

حقته همینجا جلو زنت هرچی فوشه رکیکه بدم بت -_- :|

خیر سرم بچه بزرگ کردم._.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mason ، ~Mahnaz~
(04-06-2014، 15:05)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُز .. من ب تو افتـخآر میکنم .. (:

من خدافس ..

واقعا ؟ *^__^*

چرا ؟ O_o

خدافظی فدات ^_^

بماند *^_^*

ولی من نمیتونم مث تو این اخلاقُ داشته باشم .. آفرین ک تو داری *^_^*
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 15:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رز دقت کردی سپاسامون چه قدر نزدیک به همه؟ وجه تفاهم ‏o_o

35 تا فاصله Angel

ببین تقصیره مرضه._. اون داره مارو از هم دور می کنه>__<

من چیکار کردم ؟cry girlcry girl
همیشه میندازه تقصیره منه بدبخcry2:493::493::493::493:

همیشه مورد ظلم واقع میشمp336p336

پس من دارم سپاسامو زیاد می کنم که از رز دور بشم؟ ‏cry2

تا رز اومد تو زندگیت ؛ منو فراموش کردی cry girlcry girl

همش میگی رز رز cry girlcry girl

دیگه نمیگی مرض cry girlcry girl

بشکنه این دس ک نمک نداره cry girl

من شما دوتارو بهم رسوندم اونوخ اینه رسمش ؟cry girlcry girlcry girl
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N
آیسان این تویی ؟! .__.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=79687
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 15:08)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:07)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:03)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:56)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلاخره از پرورشگاه اوردتت یا از تو جوب ؟ :|
من تو جوب بودم cry girl

از تو جوب پیدام کردن بردن پرورشگـآcry girl بعدش این یارو اومد منو برد خونشون و گُف تو دخدر واقعی منی cry girlcry girlcry girl

تا کی انکار ؟cry girlcry girlcry girlcry girl

واسه همینه همیشه بو جوب میدی؟!

خیلی خـری -_- :||||

حقته همینجا جلو زنت هرچی فوشه رکیکه بدم بت -_- :|

خیر سرم بچه بزرگ کردم._.

خیلیا آرزویه این بچه ای ک تو بزرگ کردیو دارن -_- ! خودت خبر نداری -_- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=103302
O_O

بعد من عکس دخدرو پسر [اونم با لباس :|| ] ک همو بغل کردن میذارم ، ورش میدارین میگین غیر اخلاقیه .. !

خو امضای این یارو چیه ؟! ویرایشش کنید -___________-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mason ، Ƒαкє ѕмιƖє ، First Star
مرسی سارا *^___^*

مرضی قدر پدرتو بدون[b]cry girl
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Magical Girl
درود......که هـست؟ Smile
(04-06-2014، 15:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:06)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 14:57)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

35 تا فاصله Angel

ببین تقصیره مرضه._. اون داره مارو از هم دور می کنه>__<

من چیکار کردم ؟cry girlcry girl
همیشه میندازه تقصیره منه بدبخcry2:493::493::493::493:

همیشه مورد ظلم واقع میشمp336p336

پس من دارم سپاسامو زیاد می کنم که از رز دور بشم؟ cry2

تا رز اومد تو زندگیت ؛ منو فراموش کردی cry girlcry girl

همش میگی رز رز cry girlcry girl

دیگه نمیگی مرض cry girlcry girl

بشکنه این دس ک نمک نداره cry girl

من شما دوتارو بهم رسوندم اونوخ اینه رسمش ؟cry girlcry girlcry girl
مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض مرض
خوبه حالا؟
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان