امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 15:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:10)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خیلیا آرزویه این بچه ای ک تو بزرگ کردیو دارن -_- ! خودت خبر نداری -_- !

آها! تا کی من باید به خاطره تو از مردم فحش بخورم؟

مگه من چیکار کردم ؟c24

همش بهم سرکوفت زدن -_- خیره سرمون بابایه مدیر داریم ! واسه یکی از دوستام پارتی نمیشی از بس ک تابع قانونی :|

این چه وضع نمرس؟
اگه همه تابع قانون باشیم کشورو می سازیم!

نمره به این خوبی ._.

تک مگه بده ؟ 5020

حالا ی بار قانونو بزار زیر پا :| به ولله چیزی نمیشه :|||ru1

آخرشم قراره شوهر کنی کهنه بشوری دیگه پس درش به دردت نمی خوره:|
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mason
آگهی
(04-06-2014، 15:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هعیییییییییی cry girl

مرض مُـردp336

نفش مصنوعی بدم؟ ‏‎Tongue

به زنت تنفس مصنوعی بده :| 290
من فعلا زنده ام اگه به کارات ادامه بدی میمیرم :|
اصن من میرم کنار :|

شمادوتا حرفایه عاشقانتونو بزنید .-.

من همه جا مزاحممcry girlcry girl
خو کو شوهرت ؟ .__.
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N ، Magical Girl
(04-06-2014، 15:22)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جان؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=125682
متخصص احکام ازدواج؟
چه نام کاربری مسخره ای:p319:
فکر کنم ایشون شما هارو دید اسم کاربریشو این گذاشت اخه همتون میگید این با این ازدواج کرده بچم دو روز دیگه زاییده میشه خب اونم میخواد کمکتون کنه
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 137
(04-06-2014، 15:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم خبر رسید فعلا میتونم بمونم .__. !!

چرا .__. !!
ناراحتی میمونم ؟ cry girl

میگم چرا داشتی میرفتی*.__.*
خاله م اینا دارن میان -_-

(04-06-2014، 15:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:20)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:17)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بهم خبر رسید فعلا میتونم بمونم .__. !!

چرا .__. !!

میخواد سَره صحبتو باتو باز کنه خواهرم :|ng2
هوم ؟؟ 

هوم عرفان ؟ dit

اول ازدواج خونه میخوای~__~
هوم= خانه
 سپاس شده توسط Mason ، Dead Silence
(04-06-2014، 15:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من .. من کیک تولد حوس کردم سارا و نوری :|

منم )):
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mason
(04-06-2014، 15:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:26)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:22)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:20)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفش مصنوعی بدم؟ ‏‎Tongue

خو کو شوهرت ؟ .__.

از دستش دق کرد مرد،_،
 سپاس شده توسط Mason ، Dead Silence
(04-06-2014، 15:27)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آها! تا کی من باید به خاطره تو از مردم فحش بخورم؟

مگه من چیکار کردم ؟c24

همش بهم سرکوفت زدن -_- خیره سرمون بابایه مدیر داریم ! واسه یکی از دوستام پارتی نمیشی از بس ک تابع قانونی :|

این چه وضع نمرس؟
اگه همه تابع قانون باشیم کشورو می سازیم!

نمره به این خوبی ._.

تک مگه بده ؟ 5020

حالا ی بار قانونو بزار زیر پا :| به ولله چیزی نمیشه :|||ru1

آخرشم قراره شوهر کنی کهنه بشوری دیگه پس درش به دردت نمی خوره:|
قطره قطره جمع گردد وانگهی دریا شود!

من ک فعلا قصده ازدواج ندارم :| میخوام ادامه تحصیل بدم :||

بعدش ی فکری به حال کهنه شستن بچه هام میکنم :||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N
(04-06-2014، 15:29)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:25)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا .__. !!

میگم چرا داشتی میرفتی*.__.*
خاله م اینا دارن میان -_-

(04-06-2014، 15:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا .__. !!

میخواد سَره صحبتو باتو باز کنه خواهرم :|ng2
هوم ؟؟ 

هوم عرفان ؟ dit

اول ازدواج خونه میخوای~__~
هوم= خانه
چه ربطی داره ؟ -_-

هووووم نه هُـم :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
(04-06-2014، 15:28)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نفش مصنوعی بدم؟ ‏‎Tongue

خو کو شوهرت ؟ .__.

این الان ینی خفه شو :| برو کنار:| بزار ما با هم حرف بزنیم :|

رفته سره قبرم فاتحه بخونه :|cry girl

نه جدی جدی من حرف نمیزنم .. سپاس میدم بهتون ! شما بحرفینp345
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mason ، ERF@N
(04-06-2014، 15:29)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من .. من کیک تولد حوس کردم سارا و نوری :|

منم )):

چیزی ویار نکردی عشقم ؟ ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 137
 سپاس شده توسط Magical Girl

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان