امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 15:54)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:53)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:49)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:45)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:42)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

انگشت شست !!!! من تازه عشقمو پیدا کردم p:

خوشبخت شی -_- :|||

همتون خائنید -_- :|

عرفان این نتیجه شوور پیدا کردنته ؟ -_- !

من طلاق میخوام cry girlcry girlcry girl

من میرم دریا خودمو غرق میکنم فک میکنم من واسه تو با همه فرق میکنمcry girlcry girl
عرفان واسه این بچهه هم پاستیل بگیر دهنشو ببندع =||

ـگــ*ــووههههه -_- !
عرفان پاستیل نمیخواد گـــه میخواد =))))

خفه شو :| -_- !
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ERF@N
آگهی
(04-06-2014، 15:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقاتون از سره کار اومده الآن خستس! بجا اینکارا براش یه چایی بیار!
\(-_-)/

من برم .. ایندفعه واقعیه :|

خوش باشین ..

فعلا ^_^*

نرو نرو تو که میدونی من بی تو ... ‏‎¤__¤‎
من بی تو دختر مردمو میرم خونم ... *___*

مگه هم مثل تو ان؟ منافق! دشمن اسلام و این انقلاب:|
بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین اهدنا الصراط المستقیم والذین یومنون بالغیب و یقیمون صلاه و مما رزقناهم ینفقون
-________-
 سپاس شده توسط armin van buuren ، ERF@N
(04-06-2014، 15:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:47)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

\(-_-)/

خوش باشین ..

فعلا ^_^*

عرفـــــــــــــــــــــــــآن cry girl
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 144

پسره ی منحرف برو از خدا بترس !! :|

من میرم بمیرم :4fv:
 سپاس شده توسط ERF@N ، Mr.Robot ، Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 15:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم از بچه ها پرورشگاهی هستن ؟؟؟؟؟؟
عرفان :|
کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

حتما هم مادر بدی داشته گناه داره
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 144
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقاتون از سره کار اومده الآن خستس! بجا اینکارا براش یه چایی بیار!
\(-_-)/

خوش باشین ..

فعلا ^_^*

عرفـــــــــــــــــــــــــآن cry girl

امیرAngry (عرفان غیرتی)
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence
اي دل اي دل
إوري خوشكلا هاي-___^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، saeedrajabzade
هعییی من دلم فاطی رو میخواد !

اصن امروز نیومده !

میترسم بش زنگ بزنم (ـ_ـ*)

نَ من زنگ نمیزنم -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 144
(04-06-2014، 15:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چقد دست و دلباز شدم 0_0

هوووییی مهرزوود :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- !

کدوم گوری بودی ؟ -_- !

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_-
به همشون جواب بده سریعععع >_<
هوووییی مهرزوود :| هویی مرضی :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- ! داشتم فیلم میدیدم :|

کدوم گوری بودی ؟ -_- ! چه طرز صحبت کردنه -_- :|

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_- همش تو فکر اینی که من برم زن بگیرما :|

چقد پاستوریزه ای :|

من به این رضا گفتم بچه مثبتی گف نه ._.

کدوم گوری تیکه کلاممه :|

بدتر از این ندیدی :|:| !!

آره دیگه باید زیر نظر داشته باشمت -_- !

پسرا هوس بازن :|||
پاستوریزه چیه ؟ -_-
ادم با شورش اینطوری صحبت میکنه؟ :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
عرفان تو غیرتییی ؟ :|

از اون ابروهایه برداشتت معلوم بود :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆
(04-06-2014، 15:59)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

حتما هم مادر بدی داشته گناه داره

ولی ی خاله ی شیر زنی داشته .. فک نمیکردم عرفان خالشو فراموش کنه cry girl
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 144
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان