امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 15:59)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم از بچه ها پرورشگاهی هستن ؟؟؟؟؟؟
عرفان :|
کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

حتما هم مادر بدی داشته گناه داره
عرفانو جلوی در گفت و گوی آزاد پیدا کردیم :ngh:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، ERF@N
آگهی
(04-06-2014، 16:00)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:54)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من چقد دست و دلباز شدم 0_0

هوووییی مهرزوود :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- !

کدوم گوری بودی ؟ -_- !

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_-
به همشون جواب بده سریعععع >_<
هوووییی مهرزوود :| هویی مرضی :|

چرا انقد دیر میای ؟ -_- ! داشتم فیلم میدیدم :|

کدوم گوری بودی ؟ -_- ! چه طرز صحبت کردنه -_- :|

نکنه رفتی زن گرفتی ؟ -_- همش تو فکر اینی که من برم زن بگیرما :|

چقد پاستوریزه ای :|

من به این رضا گفتم بچه مثبتی گف نه ._.

کدوم گوری تیکه کلاممه :|

بدتر از این ندیدی :|:| !!

آره دیگه باید زیر نظر داشته باشمت -_- !

پسرا هوس بازن :|||
پاستوریزه چیه ؟ -_-
ادم با شورش اینطوری صحبت میکنه؟ :|

نع :|Rolleyes

شمارتو چن تا دخدر تو سایت دارن ؟ Sleepy

من بیش از اندازه غیرتی ام -_- :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو نرو تو که میدونی من بی تو ... ‏‎¤__¤‎
من بی تو دختر مردمو میرم خونم ... *___*
عرفـــــــــــــــــــــــــآن cry girl
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 145

پسره ی منحرف برو از خدا بترس !! :|

من میرم بمیرم :4fv:

اینارو ببر پیش مرگت شنSmile
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Dead Silence
(04-06-2014، 16:01)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:59)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

ولی ی خاله ی شیر زنی داشته .. فک نمیکردم عرفان خالشو فراموش کنه cry girl
خالش کیه ؟؟؟

دم خاش گرم 

راستی خاله واقعیش یا الکیش
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 15:59)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:55)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:52)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نرو نرو تو که میدونی من بی تو ... ‏‎¤__¤‎

عــــرفــآنم بات میاد !!
تو یه قبر تنهایی خوش بگذره بهتون =)))
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(04-06-2014، 16:03)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خالش کیه ؟؟؟

دم خاش گرم 

راستی خاله واقعیش یا الکیش

طبق آمار من .. بنده خالش بودم ! :|

ممنون لُطف دارین شما :|

خودت چی فک میکنی ؟ :|

خاله واقعیش .. ی درصدد فک کُن :|

فک کُن و بگو فک کن -_- !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 145
 سپاس شده توسط ERF@N
(04-06-2014، 16:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 15:56)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کدوم از بچه ها پرورشگاهی هستن ؟؟؟؟؟؟
عرفان :|
کی گذاشتتش پرورشگاه ؟؟؟ 

عرفانو جلوی در گفت و گوی آزاد پیدا کردیم :ngh:

خالم منو بزرگ کرد ‏cry2
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Mr.Robot ، ∆ MeRzaD ∆
(04-06-2014، 16:02)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اینارو ببر پیش مرگت شنSmile

عرفان پیش مرگه رزی بشه (((((((((=
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N
چه دوره زمونه ای شده :|

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 16:05)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه دوره زمونه ای شده :|

من .. چرا اینقد دوست دارم با نایل دعوا کنم ؟ :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 145
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان