امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

آرمین خوبی برادر؟

(04-06-2014، 16:28)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:23)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهری خودت جیمیل باز کردی؟

تو کی اَستی؟ 0_0
مگه باس همرو بشناسی خانومی؟

(04-06-2014، 16:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

همسایه ی همه هم دانشجو میاد .. همسایه ما هم دانشجو میاد ||:
اول وقتی همسامون گف دانشجو میخوان بیان اینجا .. خودتون میدونید حسم چی بود .. ||:
دیروز اومدن 0___0 5 تا پسر با ریش بیس سانتی متری از حوضه ی علمیه اومدن همسایمون شدن |||||:

تو که باید خوشت بیاد!!

نه ..ولی بگو بشناسم!!
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
(04-06-2014، 16:27)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:26)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:24)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول وقتی همسامون گف دانشجو میخوان بیان اینجا .. خودتون میدونید حسم چی بود .. ||:
دیروز اومدن 0___0 5 تا پسر با ریش بیس سانتی متری از حوضه ی علمیه اومدن همسایمون شدن |||||:

خخخخخخخخخخخخ پ خوش بحالته هرروز میان ارشادت میکننBig GrinBig GrinBig Grin
والا دیشب ساعت 3 شب پا شدم برم دسشویی دیدم اینا نشسن دارن حسین حسین گوش میدن ||:
افرین بهشون حتما سینه هم میزدن نه؟25r3025r30
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 150
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(04-06-2014، 16:28)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:26)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:24)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:23)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چه قدر تحویل گرفتین!!
آرمین؟
خاله؟
نسی؟
هعی!!
خدافظ
نه غلط کردم

بمون

نمی رم منتظر همین بودم ^__^
من گفتم بمون چون من میزبانم و نگرت داشتم 

زیاد حرف بزنی ازت پذیرایی نمیکنما 

حواستو جمع کن

افرین(:
تو میزبانی؟ 0_o
بیچاره مهمونات....
(04-06-2014، 16:23)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آری آری ..

اول وقتی همسامون گف دانشجو میخوان بیان اینجا .. خودتون میدونید حسم چی بود ..   ||:
پس باید بیام آدمشون کنم *-* ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Shadow of Death
OMG |||:
FLN ||:
BY ||:
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
سَلآمـ^__^
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(04-06-2014، 16:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین خوبی برادر؟
خوبم خواهرم
(04-06-2014، 16:28)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آرمین خوبی برادر؟

(04-06-2014، 16:28)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:27)Armina.A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو کی اَستی؟ 0_0
مگه باس همرو بشناسی خانومی؟

تو که باید خوشت بیاد!!

نه ..ولی بگو بشناسم!!

پریام عزیزم تازه عضو شدی من یه مدت بود نمیومدم بخاطر همینه نمیشناسیم
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
هوفف..|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
تشکرSmile
 سپاس شده توسط armin van buuren

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان