امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

بدرود همگی cryingcryingcrying
کسی به من اینجا اهمیت نمی ده cryingcryingcrying
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 157
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
 سپاس شده توسط Shadow of Death
آگهی
(04-06-2014، 16:57)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:56)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 16:53)L☺vely star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

-____- !!
یه کاری کُن رقصمون بیاد :| :| :| :|

سلام ^_^

سلآم  ^ _ ^

اسمت چیه ؟! :|
تو نسخه 40و2دیدمت به نظرم :|
لادنـ : ) 

اوهوم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
(04-06-2014، 17:03)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=116317  

:|

کانادا == > :|||

Bio: سلام من صبا سادات شریفی هستم. من خیلی دوست دارم که با همه دوست بشم حتی شما دوست عزیز. من دختر نسبطن شوخی هستم. من اصلیتم مال اراک است. من11 ساله هستم البته 15 مهر امسال 11 ساله میشوم. ممنون
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
مرضی مهرزاد خوشگل بود ؟ :|

میشه منم ببینمش ؟ :|

قرار بود ب منم نشون بدین (ـ_ـ*)

(04-06-2014، 17:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی چه خوشحاله؟ فقد برا من که میرسه یاد ناراحتیاش میوفته اومدم اینو بت بگم برم):

): نچ ..

ولش کن منکه هستم ^_^

من همیشه برا تو شاد شادم ^_^
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 157
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، Wєιяɗ
(04-06-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بود Rolleyes :||

اره ببین (ـ_ـ*)

تو اون تاپیکه گذاشته :| عکس از خودتان و اتاق شخصیتان :|||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
(04-06-2014، 17:06)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 17:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدی چه خوشحاله؟ فقد برا من که میرسه یاد ناراحتیاش میوفته اومدم اینو بت بگم برم):

): نچ ..

ولش کن منکه هستم ^_^

من همیشه برا تو شاد شادم ^_^
این قصه ی منه..
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
آیسان این شکلک توعه ==> ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 157
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence ، Ƒαкє ѕмιƖє
ب من سلام کنین نفهم هاAngryAngry
مرضی داداشی داری که دوم دبیرستان باشه؟O_o
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(04-06-2014، 17:08)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوب بود Rolleyes :||

اره ببین (ـ_ـ*)

تو اون تاپیکه گذاشته :| عکس از خودتان و اتاق شخصیتان :|||||

عع :| ؟

بزار ببینمش منم نظر بدم ._.

این 49 کیلو ؟ :|

پس زیاد هم لاغر نیست /:

ی جوری گفت چوب خشکم که :| ..

هیمم الان باس رضا میبود :| میگفت اگه با دوربین لب تاب عکس بگیری کیفیتش بهتر از این میشه -_- !

اُفق هم داره نیگا میکنه الان مهرزاد این عکسو گُذاشتی که دماغتو ببینیم ؟:|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 157
 سپاس شده توسط Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان