امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 18:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 17:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ماشینت چیه ؟ -_-

البته من معمولا بوگاتیمو از تو گاراژ در نمیارم! با موتور c125 اینور اونور میرم!

بوگاتیو با کدوم "ط" مینویسن ؟ :||||

چرت و پرت -_- !

سوارت نمی کنم ناراحتی؟ جون من اگه تو خیابون با بوگاتی بزنن جلوپات سوار نمی شی؟ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 166
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence
آگهی
(04-06-2014، 17:59)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 17:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ماشینت چیه ؟ -_-

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 166
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dead Silence ، ERF@N
(04-06-2014، 18:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ماشینت چیه ؟ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pedal.ir/wp-content/uploads/2013-audi-r8_spyder-500x312.jpg

(=

عرفان حال کن -_-

با پولی ک در آورده رفته اینو گرفته ک زنشو ببره ماه عسل :||||||

نه با گاری زنشو ببره :||||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N
(04-06-2014، 18:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:02)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ماشینت چیه ؟ -_-

چرت و پرت -_- !

سوارت نمی کنم ناراحتی؟ جون من اگه تو خیابون با بوگاتی بزنن جلوپات سوار نمی شی؟ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 166
نه نمیشه  >_<
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence
(04-06-2014، 18:03)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:01)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:00)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: خودتی :|

رزی اگه یکم دیگه بهش رو بدی ؛ باهات کارایه + 18 میکنه :||||||||||

از من گفتن  از تو هم کَـر بودن :|| -_- { خودم ساختم :}  }

کثافت نقشه هامو بر باد ندهıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 166
باورم نمیشه cry girl
تقصیره این مهرزاده! این بهم یاد داد با مرض ![img]ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 166[/img]
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Mason
رزی دیدی ؟ :|

من این بشرو نشناسم به درده تخته چوب میخورم :|||

یواش یواش تو رو رام میکنه بعدش کارایه + 18 :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ERF@N ، Mason
عرفـآن CG125 یا CDI ??

موتورو میگم ... من نـآمی دارم .. 200 و 5 دنده ... Angel

ولی شانس ندارما ..و یه روز که میام نت دوستام نیستن ... Huh
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ERF@N
(04-06-2014، 18:04)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:01)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ماشینت چیه ؟ -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.pedal.ir/wp-content/uploads/2013-audi-r8_spyder-500x312.jpg

(=

عرفان حال کن -_-

با پولی ک در آورده رفته اینو گرفته ک زنشو ببره ماه عسل :||||||

نه با گاری زنشو ببره :||||||||||
مسافرت با این میریم (=
http://www.parsianhome.com/wp-content/uploads/hotel-parsianhome-2.jpg
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N
(04-06-2014، 18:04)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ماشینت چیه ؟ -_-

چرت و پرت -_- !

من حاضرم با دوچرخه ی شوورم سفر کنم ولی سوار ماشین غریبه نشم -_- چ پیکان و رنو ؛ چ بنز و بوگاتی و .. :|

معرفت را از من بیاموزید ^_^*
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ERF@N
(04-06-2014، 18:05)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رزی دیدی ؟ :|

من این بشرو نشناسم به درده تخته چوب میخورم :|||

یواش یواش تو رو رام میکنه بعدش کارایه + 18 :|

:0
من چشمامو میبندم تو بگو
:|
 سپاس شده توسط Dead Silence ، ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان