امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 18:22)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:18)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فیلمتونم دارم‎_-_‎

کاری نمیتونی بکنی -_-

بر ضد من عمل کنی عکسایی ک زبونتو میکردی تو حلقه رزی رو پخش میکنم =|||||||||

مرضیه پیاماتو پاک کردی...از 3 روز پیش...؟!
پــریـآ...هستمـ..!

پرپـــــــــری *^_^*

چرا با اکـآنـت خـودت نیـومـدی ؟ )):

کدوم پیام ؟

این ماله من نیست..!ماله دوستان محروم شدس...!

آخرین باری که بهت پیام دادمـ...!اون عددا رمزمه../! بفرس برام..!
صندوق پ خ هام پر شده بود ؛ پاکش کردم .. )):

حالا چ کنم ؟ )):
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ∆ MeRzaD ∆ ، Magician GiЯL ، ERF@N
آگهی
(04-06-2014، 18:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:13)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اعوذوباللاع ...

زشتع بابا ابرو داری کنین .. Dodgy:cool:

نه بابا
عوض شدیا

ترک کـردیمو .. الانم موقع امتحـاناس .. مثلاً داریم درس میخونیم .. الانم بهونه کردم برم تحقیق بگیرم . اومدم نت ...

وگـرنه از اون شبی که عرفان منو بن کرد یه ماه میگذره ..

ااااااااااااا نه بابا ترک کردی واقعنی؟
تو مگه درسم میخونی؟Big Grin

13 اردیبهشت تا الان نکشیدم Big Grin

درس ؟ اره دیگه .. معدلم از 19 کشید 17/5 ..

پدرم گفته معدلت زیره 19 بیاد تابستون دهنت سرویسه Big Grin
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 171
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 171

سپاس شده توسط Shadow of Death
(04-06-2014، 18:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:16)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهر مظلوم بازی در آوردم پرو شدی -_- :|

کصافط کاریاتو تقصیره من و شوورم نندا -_- :||||||||

من فیلمتونم دارم‎_-_‎

کاری نمیتونی بکنی -_-

چنین عکسایی وجود نداره! من به خودم مطمئنم!

میتونم بزارم همین الان :|

ولی حیف :| بچه 12 ساله اینجاس ._.

13..!
:|
خو بذار من چشمامو میبندم!
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، # αпGεʟ ، Dead Silence ، ERF@N
(04-06-2014، 18:21)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:20)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:17)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:15)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:13)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه بابا
عوض شدیا

ترک کـردیمو .. الانم موقع امتحـاناس .. مثلاً داریم درس میخونیم .. الانم بهونه کردم برم تحقیق بگیرم . اومدم نت ...

وگـرنه از اون شبی که عرفان منو بن کرد یه ماه میگذره ..

ااااااااااااا نه بابا ترک کردی واقعنی؟
تو مگه درسم میخونی؟Big Grin

13 اردیبهشت تا الان نکشیدم Big Grin

درس ؟ اره دیگه .. معدلم از 19 کشید 17/5 ..

پدرم گفته معدلت زیره 19 بیاد تابستون دهنت سرویسه Big Grin

دلت بسوزه دو روز پیش کشیدم Tongue
چندمی؟

ها ها ها در عوضش من عرق خـوردم عروسی پسر عمم مسته مست ... حال کردیم Tongue زبونTongue

چهارشنبه هفته بعد امتحانا تموم میشه میریم سره باغمون با دوستام میترکونیم ... میخوام
دوسیبو با پرتقال و شاهرودی مخلوط کنم بکشیم گلوم بسووووزه حال کنم .. Big Grin
دوم تجربی خیره سرم ..Angel
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ERF@N
(04-06-2014، 18:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:14)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:09)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ظهر مظلوم بازی در آوردم پرو شدی -_- :|

کصافط کاریاتو تقصیره من و شوورم نندا -_- :||||||||

من فیلمتونم دارم‎_-_‎
مگه مرضی دخدره خودت نیست ؟ :| -__-

(04-06-2014، 18:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به نکته ظریفی اشاره کردی ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 171

کی میریم ؟ >__________<
وقتی سوخت گیری هواپیما تموم شه :|

چون میشناسمش میگم دیگه!
وقتی چرخ گاری تعمیر شه:|
حالا که اینطوری شد مرضی بیا همین الان بریم :|

بیا سوار این شو (:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://image.asandownload.com/Gallery/interesting_images/interesting-images/AsanDownload.com-4961.jpg

بدو بریم تا این عرفان نیومده :||||||||
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، ∆ MeRzaD ∆ ، Shadow of Death
(04-06-2014، 18:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اول یکی بزنم تو گوش عرفان 

بعدش مرضی بعدشم مهرزاد 

خدافظ cry girlcry girl
تقصیره ایناس cry2
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ ، !~IмДи~! ، Shadow of Death ، Mason
(04-06-2014، 18:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:22)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:21)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:18)Magician GiЯL نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کاری نمیتونی بکنی -_-

مرضیه پیاماتو پاک کردی...از 3 روز پیش...؟!
پــریـآ...هستمـ..!

پرپـــــــــری *^_^*

چرا با اکـآنـت خـودت نیـومـدی ؟ )):

کدوم پیام ؟

این ماله من نیست..!ماله دوستان محروم شدس...!

آخرین باری که بهت پیام دادمـ...!اون عددا رمزمه../! بفرس برام..!
صندوق پ خ هام پر شده بود ؛ پاکش کردم .. )):

حالا چ کنم ؟ )):

صابر منتظر تاییدیـه یه مدیرِ....!

باید وایسم...آنلاین شه..!Dodgy

یادت نیست چی گفتـی..همسرِ عزیزمـ..؟!Smile
 سپاس شده توسط Dead Silence ، # αпGεʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Shadow of Death
(04-06-2014، 18:25)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:21)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من فیلمتونم دارم‎_-_‎

کاری نمیتونی بکنی -_-

چنین عکسایی وجود نداره! من به خودم مطمئنم!

میتونم بزارم همین الان :|

ولی حیف :| بچه 12 ساله اینجاس ._.

13..!
:|
خو بذار من چشمامو میبندم!
تو بین این همه ادم کوچیکتری ._.

15 , 16 سالن اینا ._.

بلاخره نیمشه گذاشت :/
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ERF@N ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Shadow of Death
(04-06-2014، 18:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 18:21)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدش مرضی بعدشم مهرزاد 

خدافظ cry girlcry girl
تقصیره ایناس cry2
به جون ابروهای برداشته شده ی عرفان تقصیر من نیست :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، Dead Silence ، Shadow of Death
(04-06-2014، 18:25)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدش مرضی بعدشم مهرزاد 

خدافظ cry girlcry girl
تقصیره ایناس cry2

عرفانو گریه؟2i8d2i8drdingrding:297::297::297:
 سپاس شده توسط Shadow of Death

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان