امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 19:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
خوفیـــــــ(:ـــــــــ؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 182

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Aiden Pearce
آگهی
کسی با مفهوم ترور شخصیتی اشنا هس اینجا؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
(04-06-2014، 19:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ایسگا گرفتمت :||||||||

هان آیسی ؟

نه باو :|

تو مگه صدا رضا رو شنیدی ؟ :|

جیغغ آره آرههههه ^_^ !

هیمم صداشو برام ضبط کرد فرستاد Angel

بُمب خنده بود این پسر خخخ خیلی باحال بود خیلی صدا دُخترونه در آورد مثلا میخاوست اَدا منو دربیاره :| !

جیغغ هروقت دلم هواشو میخواد میرم صداشو گوش میکنم (ـ_ـ*)
ایسان یه پیشنهادی دارم :|
از خوذت و رضا هیچی برا مرضی نگو :|
-_-
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(04-06-2014، 19:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:21)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:19)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام پیشی میو میو Big Grin
چیه مشکل داری؟
اولا اسمش کیاناست درس حرف بزن
دوما پیشی تو کوچس پس به آجی من لقب بد ندهDodgy
هه Big Grin

(04-06-2014، 19:23)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
سلام رهام
رهام بودی ؟:l
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
(04-06-2014، 19:23)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی

بله شما خوب هستین
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(04-06-2014، 19:23)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:21)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:20)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:19)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا
کیانا
سلام اجیHeart

سلام عزیزم..خوبی؟
تو اومدی خوب شدم
چ خبر؟

سلامتی عزیز دلم
تو چ خفرا؟
هیچی
میخواستم مربا بالنگ بخورم کرم آب شد :ا

(04-06-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:15)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:12)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:10)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اگه تو کلـوب عضوین که هیچی . اگه نیستین عضو شید بعد مطالب منو لایک کنید ... Heart

http://www.cloob.com/udf/imane23

ااااااااااااااااااااااااااااااا منم عضوم

مبارکا .
اددت کردم
غلط کردی
منم ردت کردم .
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
سرعت خیلی خیلی خیلی خیلیییییییییی افتضاحـــــه -___________________-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(04-06-2014، 19:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:20)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ها چی؟
از چه نظر:|

سیبیل درآوردی :| !

هنو اُسکُل موندی -_- !

نقل قول: باید از خونه بیرون باشم :|

چرا ؟ :|

مگه میخوای با دختر صُحبت کُنی ؟ :|

بگو الو رضا خوبی داداش منم مهرزاد !

میخواستم بگم که ایس پک خواست حالتو بپرسه و گفت که بگم بتمرگ زود بیا :|
بفرست بیاد :|
بهش میگم :|
خخ اشکال نداره
PISHY

*.*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان