امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

(04-06-2014، 19:28)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:25)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:15)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اددت کردم

منم ردت کردم .
غلط کردی
دوبـاره بفرست Angel
نمیفرستم

نفرست ...

Sleepy
آگهی
سرعت چرا اینطوریهههههههههه >.<

اححححححححححححححح SleepySleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(04-06-2014، 19:30)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میگم کیمیا میتونم نویسنده شم؟
درخواست هم دادم منتظرمUndecided

درخواست ها برای بعد تابستون بررسی می شود
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 185
منـ دیگـر به گذشتهـ نگاهـ نمی‌کنمـ. پشیمانـ نیستمـ. منـ بهـ آیندهـ نگاهـ می‌کنمـ. همهـ چیز بهـ یکدیگر متصـلـ هستند و منـ از آنـ برایـ افشاگریـ استفادهـ میـ کنم، برایـ محافظتـ و اگر لازمـ شد ... برایـ مجازاتـ.

(Aiden Pearce)
(04-06-2014، 19:30)*Nafas* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـــــــــــــــر پاااااااااااااااا!!!
یالا(((:

سلام..خوبی؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(04-06-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان یه پیشنهادی دارم :|
از خوذت و رضا هیچی برا مرضی نگو :|
-_-

خخخخ Big Grin

میخوام یکم یاد بگیری برا آبجی جونم از این کارا انجام بدی -_- !

هیمم مرضی تو شوهرت از این نظر خوبه که عکسشو نشونت داده ولی شوهر من که تا 5 تیر میگه عکسمو نشون نمیدم:|

-_- ! هعیی

(04-06-2014، 19:23)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون که شکی نیست :|

سیبیلو .. اُسکول
منو صدا کردی ؟ :|
(04-06-2014، 19:27)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:25)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:21)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:19)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام...

سلام پیشی میو میو Big Grin
چیه مشکل داری؟
اولا اسمش کیاناست درس حرف بزن
دوما پیشی تو کوچس پس به آجی من لقب بد ندهDodgy
هه Big Grin

(04-06-2014، 19:23)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
خوفیـــــــ(:ـــــــــ؟
سلام رهام
رهام بودی ؟:l
ارع(:رهاتـــــــــــ بودمـــــــ(:فدات
چه طوری؟
راستی اهل کجایی؟
(04-06-2014، 19:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم ها&آقایون
یکشنبه18خرداد
به هیچ وجه آف نباشید
چون صندلی داغ با حضور پربرکت آتوسا(1)دارید.
حالا خود دانیدfishing
وای داشتم هواشناسیو میدیدم گفت میخواد سیل بیاد با سونامی
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
هوووووووووووو من تا تابستون اینجوری میشم=129f

(04-06-2014، 19:31)PISHY نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:28)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:25)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:18)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم ردت کردم .
غلط کردی
دوبـاره بفرست Angel
نمیفرستم
پری!!
سلام اجی

پری..سلام

سلام جیجل شیطوری؟TongueTongueTongue
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
بچهـــــــــــــــــــــ ها:|

سپاس شده توسط Ξrιc logιc
(04-06-2014، 19:33)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:27)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایسان یه پیشنهادی دارم :|
از خوذت و رضا هیچی برا مرضی نگو :|
-_-

خخخخ Big Grin

میخوام یکم یاد بگیری برا آبجی جونم از این کارا انجام بدی -_- !

هیمم مرضی تو شوهرت از این نظر خوبه که عکسشو نشونت داده ولی شوهر من که تا 5 تیر میگه عکسمو نشون نمیدم:|

-_- ! هعیی

(04-06-2014، 19:23)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اون که شکی نیست  :|

سیبیلو .. اُسکول :|

(04-06-2014، 19:27)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:25)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:23)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:21)♛ℯℛℱἁℵ♛ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام پیشی میو میو Big Grin
چیه مشکل داری؟
اولا اسمش کیاناست درس حرف بزن
دوما پیشی تو کوچس پس به آجی من لقب بد ندهDodgy
هه Big Grin

(04-06-2014، 19:23)ASHEGH * نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:22)Thief نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی
خوفیـــــــ(:ـــــــــ؟
سلام رهام
رهام بودی ؟:l
ارع(:رهاتـــــــــــ بودمـــــــ(:فدات

(04-06-2014، 19:29)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خانوم ها&آقایون
یکشنبه18خرداد
به هیچ وجه آف نباشید
چون صندلی داغ با حضور پربرکت آتوسا(1)دارید.
حالا خود دانیدfishing
وای داشتم هواشناسیو میدیدم گفت میخواد سیل بیاد با سونامی

مثلا چه ربطی داشت؟Dodgy
گفتم که سوالاتونو آماده کنید
یه هفته هستم
و تو این1هفته تمامی مدرسه ها ؟آفنSleepy

عرفانــــــــ یزد

سپاس شده توسط Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان