امتیاز موضوع:
  • 7 رأی - میانگین امتیازات: 3.57
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135

مهرزاد نترس :|

از تو انتظار ندارم صداتو بزاری :|||||||||||

خجالتی ._.

آیسان :||

حالا واقن رضا فرستاده بود ؟ ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ƒαкє ѕмιƖє
آگهی
(04-06-2014، 19:44)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کسی که این نظرو دید و سپاس نداد ایشالا بره زیر تریلی!!!

سلام اجی زکسانا گلم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
PISHY
ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 189

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
*.*
(04-06-2014، 19:44)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:42)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چرا؟
اخطار داره؟
الفرار.

نه بابا ، سر هر چیز مسخره ای قرار نیست اخطار بگیری که !
پس براچی گفتید که ننویسیم؟

(04-06-2014، 19:43)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:36)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:31)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:28)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:27)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوبـاره بفرست Angel
نمیفرستم

نفرست ...

Sleepy
همین کارو میکنم ا خداتم باشه من فقط تا حالا 5 نفرو ادد کردم بقیه 55 نفر خودشون ادد کردن هیچ3cyوقتم یه نفرو دو بار ادد نمیکنم

منم همین ..

باریک
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
تو گوشیم یه بازی دارم باید از گوسفندا مراقبت کنی منم اسم بچه های فلشو گذاشتم روشون : ))

صابرم یکیشونه ^ _ ^
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط Ξrιc logιc ، ƝeGaЯ
(04-06-2014، 19:44)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(04-06-2014، 19:41)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام -_-

رکیییییییییییییییییییییییییHeart
نسترن کدوم گوریه؟Dodgy
 رکی یه زره نامش بامن فرق داره من رکی نیسم
 سپاس شده توسط Shadow of Death
کیمیا خیلی نامردیDodgy
دیگه بات حرف نمیزنمSleepy
چرا به من سپاس نمیدی؟cry girl

سپاس شده توسط PISHY
ایسان مگه نمیخواستی به رضا بزنگم  >__<
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence
(04-06-2014، 19:46)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو گوشیم یه بازی دارم باید از گوسفندا مراقبت کنی منم اسم بچه های فلشو گذاشتم روشون : ))

صابرم یکیشونه ^ _ ^

اینده داری :l
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
آرع مرضیه واقعنی فرستاده بزار اومد ازش بپرس :|

[ مث این بچه دبستانیا دارم کلاس میزارم پوفف -_- ]
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوےِ آزاد ıllı 135 189
 سپاس شده توسط Dead Silence ، Ξrιc logιc

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان