امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ

بینید من همیشه سپاس میدما!
نگین ستاره بده!
از این به بعد منو ستی صدا کنین!
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ 135
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، šhεïdα
آگهی
(05-06-2014، 14:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:50)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:47)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

عرفان قَـــــــــــــری ؟ Confused

گـهه خـوردم بیا آشتی :|

اگه از نیکی تونستی یه سپاس واسم بگیری من فلشو میبوسم میزارم کنار!

هفتمن دیه :|

خسیسن =|||

مث من بخشنده نیسن ک =|

واقن نمیدونم چرا سپاس نمیدن ؟ چیزی ازشون کم نمیشه ب ولله :|

خودم جاش بت سپاس میدم Angel

یه مشت گودزیلان-___-

گودزیلا رو گذاشتن ت جیب بغل -_-
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، # αпGεʟ ، ERF@N ، ღ ツ setareh ツ ღ
(05-06-2014، 14:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

آقا بزرگ |:
Tell these girls
they don’t need men
-to feel like -women
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(05-06-2014، 14:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:45)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوشم میاد یکی بیاد بهتون اخطار بده به خاطر بی احترامی به کسی ک  11 سال ازتون بزرگتره :V
ااای بابا..
تو چرا اینطوری شدی؟

چ انتظاری داری رها .. !؟

درسته اینجا دنیای مجازیه ...

ولی حرمت و احترام همه سره جاشه ...

شاید اسمشو بزارید چاپلوسی و پاچه خواری ..

ولی احترام گذاشتن با چاپلوسی فرق داره ..

هیچوقت نمیام کسی ک 11 سال ازم بزرگتره به اسم کوچیک صداش بزنم ...

صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر
بی شخصیت -_-

اِه. خوب از من 10 سال بزرگتره نه 11 سال پس اجازشو دارم .___.
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Dead Silence ، ღ ツ setareh ツ ღ
نمیشه ستاره
pink ladyستی هست
تو ستاره

سپاس شده توسط ERF@N
(05-06-2014، 14:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....
سلام!
خوفید؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ
(05-06-2014، 14:58)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:56)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:53)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 14:45)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ااای بابا..
تو چرا اینطوری شدی؟

چ انتظاری داری رها .. !؟

درسته اینجا دنیای مجازیه ...

ولی حرمت و احترام همه سره جاشه ...

شاید اسمشو بزارید چاپلوسی و پاچه خواری ..

ولی احترام گذاشتن با چاپلوسی فرق داره ..

هیچوقت نمیام کسی ک 11 سال ازم بزرگتره به اسم کوچیک صداش بزنم ...

صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر صابر
بی شخصیت -_-

اِه. خوب از من 10 سال بزرگتره نه 11 سال پس اجازشو دارم .___.

ندا بدم از مدیریت برکنارت کنه ؟ :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ERF@N ، # αпGεʟ
تا حالا انقدر برا یه سلام سپاس نخورده بودم:|

(05-06-2014، 14:58)#nIkI# نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام....

آقا بزرگ |:
نوه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط [ niki ] ، # αпGεʟ ، ( lιεβ ) ، Ƒαкє ѕмιƖє
مــــــرضیـ من هــر غلطیـ دلم بخوآد میکُنـم -_-
 سپاس شده توسط Dead Silence ، [ niki ] ، # αпGεʟ
(05-06-2014، 14:58)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمیشه ستاره
pink ladyستی هست
تو ستاره
خب تو مردسه بهم می گن جعفر شماهم بگین جعفر
ازاین به بعد به من بگین جــــــعــــــــفـــــــــر
 سپاس شده توسط # αпGεʟ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان