امتیاز موضوع:
  • 6 رأی - میانگین امتیازات: 3.67
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ

(05-06-2014، 15:50)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:49)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:46)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:45)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ... اگه دوست داريد ج سلام منو حتي براي يک بار هم بديد خوشحال ميشم Big Grin
سلام
منم همینطورم باید التماس  کنم!

سلام گلم خوبي؟

(05-06-2014، 15:49)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم :||

سلام
خوبم ممنون

(05-06-2014، 15:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:37)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زر نزن بی حرمتیه

درس صبت کن -_-
من بی حرمته نکردم
اقا مهرزاد گفتن زر نزنDodgy
مثبت اصد دیگر :v
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
یه روز یه غضنفر که پاش چلاق بوده میره مشهد که از امام رضا شفا بگیره ،داشته با خودش نجوا میکرده که ؛ای امام رضا شفام بده ،دیگه نمیتونم از خجالت زن و بچه م سرمو بالا کنم،کارمو دارم از دست میدم و.یکباره یه زنی میاد پیشش می ایسته شروع میکنه اونم به نجواکردن که ؛ای امام رضا بچه م نمیشه ،شوهرم میخواد طلاقم بده ،شفام بده،مادر شوهرم. که یه دفعه غضنفر عصبانی میشه میگه آبجی حواس امام رضا رو پرت نکن اینجا ارتپدیه زنان زایمان اون طرفه !!!
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 136 ஜ۩۩ஜ 152
حداقل جاي اميدواري داره امروز يک نفر ج سلام منو داد ^-^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

سپاس شده توسط ღ ツ setareh ツ ღ
سلام!

لادن دیشب کجا رفتی?
THERE IS A HELL

BELIEVE ME ،I'VE SEEN IT
 سپاس شده توسط GαяBagє Gιяℓ
(05-06-2014، 15:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:50)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:49)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:46)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:45)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ... اگه دوست داريد ج سلام منو حتي براي يک بار هم بديد خوشحال ميشم Big Grin
سلام
منم همینطورم باید التماس  کنم!

سلام گلم خوبي؟

(05-06-2014، 15:49)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلـآم :||

سلام
خوبم ممنون

(05-06-2014، 15:48)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 15:37)setareh. نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

زر نزن بی حرمتیه

درس صبت کن -_-
من بی حرمته نکردم
مثبت اصد دیگر :v
منم بلدم منفی باشم ولی با شما باید مثبت بود!
اخه نیست که خیلی بی حرمتی می کنید مثبت می شم به خودتون بیاید
(05-06-2014، 15:52)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم نگین :|

خوبي عسلم ^-^
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(..*)

نقل قول: من بی حرمته نکردم

اون عکسرو میگی ؟ :|

جنبه طنز داش ! -_-

اگ بی جنبه ای گ . آ نیا !Sleepy
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs
گفت و گو برا من مشکل پیدا کرده 4 تا پست اخر هر صفرو نشون نمیده :|
 سپاس شده توسط Dead Silence
(05-06-2014، 15:53)NeginNg نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حداقل جاي اميدواري داره امروز يک نفر ج سلام منو داد ^-^
شما ساعت 2 بیا
من هر روز جوابتو میدم
(05-06-2014، 15:53)parmida.a نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام!

لادن دیشب کجا رفتی?

سلام
(..*)

سپاس شده توسط parmida.a

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان