امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 3.25
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 137

(05-06-2014، 18:52)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:51)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:51)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزود ؟ -_-
هـــیـم؟ :|

دریغ از اندکی احساس cry girlcry2
p336
 سپاس شده توسط Dead Silence
آگهی
(05-06-2014، 18:55)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:53)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:51)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:49)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:46)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آریـــــ فآطی..خوآبیـد
خوآبوندنــــش ^_^

دیگه از این شوخیا نکن رها :|

احمت یه خورده حساسه |:
واو:|
حساس:|

درد و مرضه واو :|

سقط شی من راحتشم |:
ادا ننه بزرگا رو در میاری:|
 بیشتر ادا ننه پیرای بی اعصاب :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-06-2014، 18:55)آتوسا(1) نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:54)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

لازم نیس برین تو موضوع فقد عوض کنید |:

جانم آتوسا؟ ._.

میگم این امیر راس میگه؟._.
امیر کیه و چی میگه ؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی 137 53
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، # αпGεʟ
(05-06-2014، 18:44)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:39)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ســــ بکس

بدون هیچ شکلکی :|

معلومه اعصاب نداره :|

مهراوه چ گندی زدی ؟ =||
امـیـر >.<
آهاع چو هیچوخت خونه تنها نیسی ناراحتی ؟؟
آری ؟؟

یا من کاری کردم 0.0 ؟؟
دوسی ک باش 5 سال دوسم رو دیروز دیدم بعد س بار سلام کردم منو چپشم حساب نکرد ||: همین فقط -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(05-06-2014، 18:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پوفف نه رها منظورم این نبود :|
هوفف
همیــــن بود..اشکـآل ندآرع خوآهرم...!!
(05-06-2014، 18:56)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من ازت طلاق گرفتم ک با مهراوع باشی (ـ_ـ*)
whaat? \:::::

نکنه تو زنشی آوآ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+ ، Mᴏsᴇs
نقل قول: ادا ننه بزرگا رو در میاری:|

از چ نظر ؟! - _ -

مدلمه اصلا -_-

شماها پیرم کردید -_-
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
(05-06-2014، 18:56)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:55)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دلم بستنی خواس -_- ..
یکی جانفشانی کنه برام بگیرع -_- ..
بستنی:|؟
امیر طرف بستنی میخواد:|
بسم الله:|
بسنی ؟ اجو ؟
بسنی لیوانی ؟ یا لیسی ؟ بگو بسنی دارم از نوع پیشرفته =||
هر چی بخوری تموم نمیشه =||
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(05-06-2014، 18:58)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ادا ننه بزرگا رو در میاری:|

از چ نظر ؟! - _ -

مدلمه اصلا -_-

شماها پیرم کردید -_-
ننه بزرگ=)))))))):|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(05-06-2014، 18:58)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(05-06-2014، 18:56)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: من ازت طلاق گرفتم ک با مهراوع باشی (ـ_ـ*)
whaat? \:::::

نکنه تو زنشی آوآ :|
what the shit R u talking about? |:
زن کی؟ :||
نَ من خودم زن دارم :///
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گفتگوی آزاد نسخه ی 137 53
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، # αпGεʟ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان