امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı

(07-06-2014، 12:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی بلی |:
خوبین شما؟

آری آری شُما خوبین ؟ :|

ی شایعه ساختم هنو تو گیرشن آ [ Big Grin ] :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 186
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI ، ~KiAηA~
آگهی
(07-06-2014، 12:37)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

از رو علاقه؟! :/
ینی چی؟! :/\

توضیحش سخته|:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
هیممم -ـــــ-×
(07-06-2014، 12:39)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا دعوا نباشه!

اینجا سایت کودکانه!برای بازی انلاین حالا اگه اومدن تو این موضوع باید فحش علاقه ای یاد بگیرن

کودکان ؟ :|

خو اونا برن بازیشونو بُکُنن کسی نگُفته که بیان انجمن عضو بشن ! :|

درضمن باس از الان فحش یاد بگیرین پس فردا تو اجتماع نیازشون میشه -_- !
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ıllı گــفـتــــگـوی آزاد نــســخـه 138 ıllı 186
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~KiAηA~
من رفتم ..
 سپاس شده توسط امیررضا* ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 12:41)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 12:39)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اصلا دعوا نباشه!

اینجا سایت کودکانه!برای بازی انلاین حالا اگه اومدن تو این موضوع باید فحش علاقه ای یاد بگیرن

کودکان ؟ :|

خو اونا برن بازیشونو بُکُنن کسی نگُفته که بیان انجمن عضو بشن ! :|

درضمن باس از الان فحش یاد بگیرین پس فردا تو اجتماع نیازشون میشه -_- !

اگه شما دقت کنید توی قسمت بازی موضوع هایی که کسی توش میره رو نشون میده اون ها هم میان

شما برو جلوی 600 تا بچه رو بگیر
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ

اصلا دعوا نباشه!

دعوایی نیست|:

کودکانه فوقش ده ساله دیه!

بچه ده ساله از من بد تره !

دیروز یه پسر 6 ساله رو ناز کردم ،ده تا فحش خفن بهم داد ،دهنم بسته شد!

اصلا دعوا نباشه!

عقبی باو..|:
بچه پیش دبستانی همسایمونه ، با دوستم حرف زده دوس من بم میگه بهش ادب یاد بده فک دگ چی گفته|:
یه فحشایی میدن از ما حرفه ای تر|:
واقعیت جامعس(:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~KiAηA~
(07-06-2014، 12:40)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 12:38)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بلی بلی |:
خوبین شما؟

آری آری شُما خوبین ؟ :|

ی شایعه ساختم هنو تو گیرشن آ [ Big Grin ] :|

منشا تمام شایعات تویی عزیزم|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє
10 تا سپاس دیگه! (:3

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان