امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(07-06-2014، 16:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

|:

گوش پآک کن ! :|

روغن بچه|: !

صآبون گلنآر :|

چـــی؟

تو توهین کردی؟؟؟

به صابون گلنار!

ینی صابون مورد علاقه مامانبزرگم؟؟؟

خجالت نکش!

صابون گلنار رو میبینی باید تعظیم کنی!
مامان بزرگت؟ :v
گلنار؟ :|
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~
آگهی
(07-06-2014، 16:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:09)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرزاد ..؟

مرضی کی میاد؟؟/:
سخت مشغول خوندن حرفه و فنه (:
ج نمیده :| فک کنم شب :|

آها ..

بش بگو درخواستشو گذاشتم تو موضوع ..((:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆
(07-06-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:07)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:06)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:05)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریــا^_^ ..

سَلـام(:* ..

احمت و رضا بس کنید|: ..

مینوشتی احمدرضآ ! میشد هم احمد هم رضآ ! (((:

|:

من شامپو نرم کننده بَس رو پیشنهاد میکنم |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
فآطی مرد نه ! ؟ :|
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 30
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~KiAηA~
من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

نـوه ی رسول اللـه چـرا با این نـآمـ صدات میکنـن..؟!-_-
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 16:12)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:09)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صآبون گلنآر :|

چـــی؟

تو توهین کردی؟؟؟

به صابون گلنار!

ینی صابون مورد علاقه مامانبزرگم؟؟؟

خجالت نکش!

صابون گلنار رو میبینی باید تعظیم کنی!

پسرآ خیلی صـبآبون گلنآر دوس دآرن ! ʕ•ᴥ•ʔ

خو چه ربطی داره!

مامانبزرگ من خیلی دوس داره!

الان تو داری تمامی شکلک های کپی پیست کن رو اینجا پیست میکنی!نه؟-___-

من خودم اینکارم |:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 16:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

آره|: ..

امتحانام تموم شدن(= ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ
(07-06-2014، 16:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

ای بابا!

نوه ی رسول الله منم!

اون سید اولاق پیغمبره!

(07-06-2014، 16:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فآطی مرد نه ! ؟ :|

من کشتمش|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby
(07-06-2014، 16:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:05)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مینوشتی احمدرضآ ! میشد هم احمد هم رضآ ! (((:

|:

من شامپو نرم کننده بَس رو پیشنهاد میکنم |:

نرم کننده میسوزه بآو ! Big Grin
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 30
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، † αƖιєη † ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby
میرم فالوده بخورم دلتون آب|:!
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان