امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(07-06-2014، 16:17)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

نـوه ی رسول اللـه چـرا با این نـآمـ صدات میکنـن..؟!-_-

اولآد پیغمبرم ! :|

سیّد احمـد رضـا صابون زاده...؟!0_0
این شخصیت معروفـ خودتـی..؟!0_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
آگهی
(07-06-2014، 16:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چـــی؟

تو توهین کردی؟؟؟

به صابون گلنار!

ینی صابون مورد علاقه مامانبزرگم؟؟؟

خجالت نکش!

صابون گلنار رو میبینی باید تعظیم کنی!
مامان بزرگت؟ :v
گلنار؟ :|
اوهوم(:
هر بار لیست میده خرید کنیم مینویسه صابون گلنار(:
برای بابا بزرگت میخواد :V

بیگ لآیک ! Big Grin

(07-06-2014، 16:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روغن بچه|: !
من شامپو نرم کننده بَس رو پیشنهاد میکنم |:

نرم کننده میسوزه بآو ! Big Grin
نع |:
کی گفته ؟! -_-
نرم کـنندســـــــــــــــــــــآآآ ! |:

مآل مآ که میسوزه !

مهرزآد تآ حآلآ از نرم کننده استفآده کردی ! ؟ ((:
به ریسکش نمی ارزه :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Brooklyn Baby ، ~KiAηA~ ، † αƖιєη †
(07-06-2014، 16:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:13)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

آره|: ..

امتحانام تموم شدن(= ..

لـآکــی..یـو...!|:

یه دو سـه تـآ دیگـه مونـده..@__*

کجـآ زیست میکنــی..؟!

(07-06-2014، 16:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

ای بابا!

نوه ی رسول الله منم!

اون سید اولاق پیغمبره!

من مطّلــع نیستمـ از چیزی...!#__#

تهرون/: ..

تُ چی؟^_^

من جــواد آبـآد زندگـی میکنـمـ..!+__+
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ✘v!☻lent girl✘ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
احمت؟/:

چرا پودر بچه استفاده نمیکنی؟-_-|:

زبر میشه البته ..|:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
چی میسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عنترا!

جواب بدین!!!
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †
(07-06-2014، 16:21)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:18)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:12)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان بزرگت؟ :v
گلنار؟ :|
اوهوم(:
هر بار لیست میده خرید کنیم مینویسه صابون گلنار(:
برای بابا بزرگت میخواد :V

بیگ لآیک ! Big Grin

(07-06-2014، 16:18)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:13)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نع |:
کی گفته ؟! -_-

مآل مآ که میسوزه !

به ریسکش نمی ارزه :|

نزنیآ ! من یه بآز زدم سوخت ! :| حآل نداد !
فقطــ شآمپو نیوآ (:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 32
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~ ، Brooklyn Baby ، † αƖιєη †

(07-06-2014، 16:08)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روغن بچه|: !

نع |:
کی گفته ؟! -_-

مآل مآ که میسوزه !

مهرزاد راستشو بگوو |:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ∆ MeRzaD ∆
سلـآم .. -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ
(07-06-2014، 16:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:20)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:18)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 16:15)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

آره|: ..

امتحانام تموم شدن(= ..

لـآکــی..یـو...!|:

یه دو سـه تـآ دیگـه مونـده..@__*

کجـآ زیست میکنــی..؟!

(07-06-2014، 16:15)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من خوبـمـ...|:

ولــی تو بهتــری...!

ای بابا!

نوه ی رسول الله منم!

اون سید اولاق پیغمبره!

من مطّلــع نیستمـ از چیزی...!#__#

تهرون/: ..

تُ چی؟^_^

من جــواد آبـآد زندگـی میکنـمـ..!+__+

نمیشناسم|: ..

تو تهرانه؟-_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ
(07-06-2014، 16:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چی میسوزه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

عنترا!

جواب بدین!!!

الله اکبر <:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 32
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، ~KiAηA~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان