امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(07-06-2014، 17:24)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:20)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:18)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:16)ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا جلو مهرزاد از بچه و زن و ازدواج حرف نزن =|

من مطعلق ب همم -_- !

توالت عمومیم اینجوری ک تو میگی متعلق ب همه ام نموگه ^_^ !!

تو یکی گـهه نخور سوسک توله =|||||

قدیمیه ... :|

شنیدم با امیر قهری و دعوا کردی ..

حوصله ی کل ندارم ..
قدیمیم باشه قابل استفاده ک هس ..

نـع کی گفته این چرندیات رآ ؟ :|

من همین صُب با امیر حرف زدم :|
امیر *-*
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 56
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Dead Silence
آگهی
(07-06-2014، 17:27)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:25)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:24)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:23)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:21)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام مبی جونم
خوفی؟
مرسی^___^
پانی یه چیزی بگم راستشو میگی؟

بگو عجقم
اون سوپرایزی که من و تو برای رومینا در نظر گرفته بودیمو که بهش نگفتی؟؟؟

نه واسه چی باید بهش بگم؟؟
پس اون شب که خونشون بودیم بردیش تو اتاق خاوب بهش چی گفتی؟؟؟
(07-06-2014، 17:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:14)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیغغ فاططی ؟ :|

رضا زنت ب دست غزل کُشته شد تسلیت میگم -_-

بشین رضا نرو خر توله ..

هیمممم !؟ ..
چه خـبره !؟ ..
|: .. !?
تو رو نمیگه:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Ƒαкє ѕмιƖє ، ✘v!☻lent girl✘
(07-06-2014، 17:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

what do we want? :|

I can't underestand....~~....we want.....{امیدوارم همه فهمیده باشن من زبان بلدمـ..!Sleepy}

(07-06-2014، 17:25)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پریا من یه اسم برا بچت میگم...

به شرطی که بن ام نکنی....

بزار پوفیوز:|

پریا/پوفیوز.....:|
به هم میان:V

-________-

اخطار داشتی..ولی بیخیالش میشم...!Angel
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
(07-06-2014، 17:26)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی بگیری این تنبیر و بکشی /: .. !

هیمممم -ـ- ..

سّلآم .. !

دخـدره عن*تر!
ههه ..|:

خخ ..|:

هاها ..|:

بچه ها اینجا موقعیت خوبی برای سپاس گرفتنه(=
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
(07-06-2014، 17:28)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:27)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:25)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:24)ℙÅℕⅈℤ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 17:23)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرسی^___^
پانی یه چیزی بگم راستشو میگی؟

بگو عجقم
اون سوپرایزی که من و تو برای رومینا در نظر گرفته بودیمو که بهش نگفتی؟؟؟

نه واسه چی باید بهش بگم؟؟
پس اون شب که خونشون بودیم بردیش تو اتاق خاوب بهش چی گفتی؟؟؟

من فقط درمورد اون قشیه باهاش صحبت کردم میدونی که کدومو میگم؟؟؟؟؟؟
(07-06-2014، 17:25)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

what do we want? :|

MaRzIeH =||| !!!
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆ ، ღSηow Princessღ ، Brooklyn Baby
دوستان سلـــــامــ (((:
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Brooklyn Baby ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
مرزاد داره تبلیغ مای بی بی میکنه؟؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان