امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(07-06-2014، 20:32)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:30)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:28)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضآ ! ؟
عرفآن ! ؟
مرضی ! ؟
میخوآم یکیُ اذیت کنم بعد برم ! :|

(07-06-2014، 20:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمــد کجاس ؟ -_-

چن روزه همه منو صدآ میکند ! :|
جریآن چیه ! ؟  ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 93
حریف میطلبم برا اذیت |:

بیآ یکی از این دخترآ گیر بیآرم اذیت کنیم ! (:
امروز منو رضآ مرضی رو اذیت میکردیم انقد حآل داد ! :|

منو میگی ؟ :|
پ ن پ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dead Silence
آگهی
(07-06-2014، 20:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:28)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا واقعا پروفایل من چی داره همه میریزن توش ؟

ادعایی که می کنی با پیکان صورتی و صندلی های آبی و راننده سیبیلو از پهنا تو حلق مرضی :|

الان بایدبخندم ؟ -_- :|

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

نه اون یکی مرضی ! :|

داره خرخونی میکنه زهرآ ! :|
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 93
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ZAHRA LOVE 1D ، Dead Silence
یه روش جالب برای هـک هر نوع بازی پولی اندرود پیدا کردم کسی می خواد؟
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 20:32)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:31)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:27)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضآ ! ؟
عرفآن ! ؟
مرضی ! ؟
میخوآم یکیُ اذیت کنم بعد برم ! :|

(07-06-2014، 20:26)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احــمــد کجاس ؟ -_-

چن روزه همه منو صدآ میکند ! :|
جریآن چیه ! ؟ ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 93

مــث همیشـع :| ! پـآیَم .. !!

حیف که شوهرت دوستم وگرنه تو رو اذیت میکردم ! ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 93
چرت و پـرت -_-

شوهرم ؛ خودشه

من ؛ منم

:|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 20:33)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نه اون یکی مرضی ! :|

داره خرخونی میکنه زهرآ ! :|

نه بابا اون که اصن درس نمیخونه !

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 20:31)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:29)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من پر از روزایه بَدم، روزایی که بم یاد داد خودمو فراموش نــکــنمـ!

چن تآ از اهنگآی صآدق رو بگو بینم ! :|
برم دان کنم !
آسمون آبی|: صادق و خلوت|:
آلبوم پرورشو بگیر..
زیادن خو ..
کلمه عبور و...|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 20:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من! _-_
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، MOHSENEBRAHIMI
(07-06-2014، 20:35)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من گوشیمو روت نمیکنمآ از همین اول گفته بآشم ! :|
بگو (:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 93
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، MOHSENEBRAHIMI
(07-06-2014، 20:33)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:28)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا واقعا پروفایل من چی داره همه میریزن توش ؟

ادعایی که می کنی با پیکان صورتی و صندلی های آبی و راننده سیبیلو از پهنا تو حلق مرضی :|

الان بایدبخندم ؟ -_- :|

نه التماست می کنم گریه کن ! .__.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان