امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

چرا آیســان نمیاد >_< crying

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

آگهی
(07-06-2014، 20:37)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

روحم بیماره به روح اعتقاد داری ؟؟ :|

روحم می ناله به روح اعتقاد داری ؟؟ :|

ها احمد ؟ =}  :|

قبل عید حفظ بودم ! Tongue

دادا من تو خط clash of clans !
برآ اون هست ولی بآید گوشی روت بآشه ! منم نمیکنم گآرآنتی گوشیم میپره !
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 95
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
سلـآم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
باو نسترن مهـتاب :}

همچین میگن ما شوور نمیخوایم میخوایم مجرد بمونیم ؛ انگـآر قراره از آسمون شوور بریزه :|

-_- *

جهنم باع :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 20:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:37)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:29)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بــــآس بخوای ^-^ *
من  به عنوان وکیل سازمان حمایت از حقوق مجردان ازش دفاع میکنم >.<

کمککککککککککککککککک _-_
حق ما نباید پایمال بشه-_-
_-_ بلی بلی!!
من به عنوان وکیل جامعه ازت دفاع میکنم نگران نباش|:
من تنها وکیل اینجام|:

(07-06-2014، 20:40)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

باو نسترن مهـتاب :}

همچین میگن ما شوور نمیخوایم میخوایم مجرد بمونیم ؛ انگـآر قراره از آسمون شوور بریزه :|

-_- *

جهنم باع :|
از اسمون نمیریزه از بیرون میریزه لامصب((:*
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 20:37)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:33)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:28)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا واقعا پروفایل من چی داره همه میریزن توش ؟

ادعایی که می کنی با پیکان صورتی و صندلی های آبی و راننده سیبیلو از پهنا تو حلق مرضی :|

الان بایدبخندم ؟ -_- :|
نه می خوای لخت شو سینه بزن :|

چقد شماها بامزه اید آدم روده درد میگیره :|||||||||||||
ولی تو بی مزه ای :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 20:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:37)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:36)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:33)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:32)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ادعایی که می کنی با پیکان صورتی و صندلی های آبی و راننده سیبیلو از پهنا تو حلق مرضی :|

می خوای سریع تر تشو بگو اماده هر گونه سکته و عکس العمل باشیم...

ها؟

هـــررررر هــرررر :|

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

نقل قول:
دادا من تو خط clash of clans !
برآ اون هست ولی بآید گوشی روت بآشه ! منم نمیکنم گآرآنتی گوشیم میپره !
من خودم برای کلش زدم نیازی به روت نیست تا الان 700 تا جم گرفتم ازش
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(07-06-2014، 20:40)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:39)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:37)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:32)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:30)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من  به عنوان وکیل سازمان حمایت از حقوق مجردان ازش دفاع میکنم >.<

کمککککککککککککککککک _-_
حق ما نباید پایمال بشه-_-
_-_ بلی بلی!!
من به عنوان وکیل جامعه ازت دفاع میکنم نگران نباش|:
من تنها وکیل اینجام|:
lk fi uk,hk ,;dg

نآزی یه اهنگ دیگه یکی دیگه ! (((:
خوشمآن امد ! :|
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 95
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Wєιяɗ
(07-06-2014، 20:41)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:39)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

می خوای سریع تر تشو بگو اماده هر گونه سکته و عکس العمل باشیم...

ها؟

هـــررررر هــرررر :|
هشتم پول خورد :|

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان