امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(07-06-2014، 20:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد لولت چنده؟

اکآنت قبلیم 75 !
این 30 !
قبلی تو گوگل پلآس نبودم پآک شد ! :|
این یکی توش هستم ! که دیگه برین برین نشه ! :|
مثل منی قبلی 80 بودم الان 32|:

اسم کلن تو میگی ! ؟ (:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 100
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، MOHSENEBRAHIMI
آگهی
جمه همین هفته پسر داییم داش میوه های جنگلی رو میکند شاخه هاشم میشکوند |:
بش گفتم ریدی تو جنگل |: گف ت از کجا میدونی ؟ O___O فشار اورد نتونستم طاقت بیارم |:
خدایا اینهمه سوژه رو از ما نگیر |:
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mason
(07-06-2014، 20:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:51)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

omg ((:
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221778

محسن دادا ! دمت جیز ! (:
ولی من نمیتونم ! اصلا نفهمیدم یه دفعه گند میزنم میرینم به بآزیم !
بعد بیآد بیآد سر قبرم ! :|
مه گوگل پلاستو ست نکردی رو بازی؟

همین امروز کردم !
ولی اگه بفهمن تقلاب کردم بعد چون هر چند وقت یبآر آپچ میشه منو واسه ئهمیشه شآید بندازن بیرون ! :|
یکی از بچه ها هــک کرد من با اکانت قبلیم هـک کردم سرور فهمید 

ولی این تقلب نیست خود کلش ارایه کرده
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~~SARA:HIVA~~
دیوث بهش میگم عاشقی .. -_- 
میگه نــع !! :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آهـآن .. راسی ...

این آهنگه آرش هَ ک واس جام جهانی خونده بود 2006 :|

موزیک ویدیوش جدید اومده با اندکی تغیرات :/ دیدین ؟
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mason
(07-06-2014، 20:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:57)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:56)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:54)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد لولت چنده؟

اکآنت قبلیم 75 !
این 30 !

اسم کلن تو میگی ! ؟ (:
PARS OXYGEN یه کلمه TM ریز هم بالاش داره مال هم کلاسیامه
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(07-06-2014، 20:59)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:57)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:56)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:55)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:52)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.ir-tci.org/forum/showthread.php?t=221778

محسن دادا ! دمت جیز ! (:
ولی من نمیتونم ! اصلا نفهمیدم یه دفعه گند میزنم میرینم به بآزیم !
بعد بیآد بیآد سر قبرم ! :|
مه گوگل پلاستو ست نکردی رو بازی؟

همین امروز کردم !
ولی اگه بفهمن تقلاب کردم بعد چون هر چند وقت یبآر آپچ میشه منو واسه ئهمیشه شآید بندازن بیرون ! :|
یکی از بچه ها هــک کرد من با اکانت قبلیم هـک کردم سرور فهمید 

ولی این تقلب نیست خود کلش ارایه کرده

ولش کن عزیز این چیزآ به گروه خونی من نمیخوره ! Big Grin
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
امیر من بی گناهم *-* !!!!
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(07-06-2014، 21:00)¥ M O H S E N ¥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 20:58)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد لولت چنده؟

اکآنت قبلیم 75 !
این 30 !

اسم کلن تو میگی ! ؟ (:
PARS OXYGEN یه کلمه TM ریز هم بالاش داره مال هم کلاسیامه

مآ فک کنم 2 سآعت دیگه وآر داریم ! (:
من دفعه پیش 6 ستآره گرفتم ! (:
 سپاس شده توسط MOHSENEBRAHIMI
هییم یادم رف سلام کنم !!

درود بر توع !!
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان