امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(07-06-2014، 23:53)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:52)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:43)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:40)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:39)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خخخخخخخخخخخخخخ

خوفی؟
آرع
مبییییییینا

امروز رفتم 12تا کش شبرنگ خریدم از هر چهار رنگ 3تا همش توی یه بسته 2تومن صورتی.نارنجی.زرد.سبز
از کجا؟؟
بازار تهران
دروغ نگو من که میدونم از کجا خریدی

(07-06-2014، 23:52)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:51)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:50)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی...
مهی....
روژی....
و دیگران بای همگی
cry2cry2

گریه نکن دیه
منم گریه موکنمcrying
حالا تا3بمووووون
آگهی
رومی جونم من تا اطلاع ثانوی بیدارم بازم میام فعلنی میرم یه ساعت دیگه پلاسم اینجا
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 133
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط ✘ЯØற!ηд✘
(07-06-2014، 23:51)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:50)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منم یه آهنگ بخونم که همتون تو کلیپش غرق شین؟؟؟

حیف ایمان نشسته |:

ایمان گوشاتو بگیریا!

بی ادب Sleepy

چشاتم ببندیا!

اخطارم ندیا!
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، # αпGεʟ ، ✘ЯØற!ηд✘
مبییییییییییییییییییییییییییییییی....

نمکی من شطورمهBig Grin
خوش بگذره .

شب خوش !
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، Shadow of Death ، ~KiAηA~ ، Mᴏʙɪɴᴀ ، # αпGεʟ ، ✘ЯØற!ηд✘
بای دیگه من رفتم سه چهار اگه باشین میبینمتون بای فعلا
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 133
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Mᴏʙɪɴᴀ ، # αпGεʟ ، ✘ЯØற!ηд✘
(07-06-2014، 23:53)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلیپ آجیلی رو همه تصور کنید ! Shy

امید آجیلی؟؟؟؟
 سپاس شده توسط # αпGεʟ ، Wєιяɗ ، ✘ЯØற!ηд✘
(07-06-2014، 23:55)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمکی من شطورمهBig Grin
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ✘ЯØற!ηд✘
(07-06-2014، 23:55)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رومی جونم من تا اطلاع ثانوی بیدارم بازم میام فعلنی میرم یه ساعت دیگه پلاسم اینجا
خخخخخخخخخخ

باش ولی من الان دییه بابام نمیذاره تابیشتر از نیم ساعت دیگه بیدار بمونم
وااااااااااااااای امتحان شیمی روبگو

(07-06-2014، 23:57)☆⊰oβℓηÅ♏⊱☆ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:55)♥ℜOℳℓnÅ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نمکی من شطورمهBig Grin
هان؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
نرمکو میگم دیگه

زبون انجمنی حالیت نمیشه داداــــش!!!!|:
(07-06-2014، 23:57)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(07-06-2014، 23:53)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کلیپ آجیلی رو همه تصور کنید ! Shy

امید آجیلی؟؟؟؟
اجیلی سامان|:
زدبازی|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ✘ЯØற!ηд✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان