امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(08-06-2014، 12:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم :|
علیک سلام یا نوه ی نبی
خوبین؟
(08-06-2014، 12:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی اینو بی زحمت ترجمه کنه --->  |:
یه وقت از منشیم بگیر بیا برات معنی کنم |:
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 168
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Jack Daniel'ѕ ، ~KiAηA~
آگهی
(08-06-2014، 12:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 12:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 12:48)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی اینو بی زحمت ترجمه کنه ---> |:

حآل ندارم یعنی ! -_-

ینی بی تفاوت :|

ینی پوکر :|

ینی خیلی عادی و طبیعی :|

ینی دهنت صافه اینجوری > | چشمات هم عادی > :

|:|:|:

تو عمرم اینقدر قانع نشده بودم Big Grin
پس نصف حرفای شما تو شکلکاتونه ؟؟؟؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~ ، ×ThundeRBolT×
(08-06-2014، 12:53)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیانا آواتارت بدجور رو مخمه ! :|

خعلی خوجله که!

(08-06-2014، 12:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کیا شوور داری !؟ 0:

نع |:

(08-06-2014، 12:51)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 12:49)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآل ندارم یعنی ! -_-

ما میگیم پوکر فیس|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT×
وااااییییی ~__~

صدای مایلی چقد خوبـــه ~__~

یه حسی به من میده ~__~

Nobody Nobody
! Nobody can drag me down

سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~
خدافس ..
لپ تاپ شارژنداره ..
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT×
(08-06-2014، 12:54)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حآل ندارم یعنی ! -_-

تو عمرم اینقدر قانع نشده بودم Big Grin
پس نصف حرفای شما تو شکلکاتونه ؟؟؟؟

دقیقا|:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(08-06-2014، 12:48)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی اَخـَـبی ؟! -_-
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~
(08-06-2014، 12:55)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خوبی اَخـَـبی ؟! -_-

خوب فش میدی فک کردی نمیفهم ! ؟ ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 168
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
(08-06-2014، 12:55)ZAHRA LOVE 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وااااییییی ~__~

صدای مایلی چقد خوبـــه ~__~

یه حسی به من میده ~__~

من عاشق صداشم-__-

(08-06-2014، 12:53)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote=ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ pid=1978895 dateline=1402220916]
علیک سلام یا نوه ی نبی
خوبین؟

من نوه نبی ام !

اون اولاد پیغمبر!
 سپاس شده توسط ZAHRA LOVE 1D ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT×
(08-06-2014، 12:53)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 12:50)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 12:44)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 12:40)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامااااااااااااااااااان کمکـــــــــــ |:
از یه جای دور یاد گرفتم -_-
امــیر0__0
اینارو از کجا میدونی؟؟؟
تو جا های دور هم میری؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
تقصیر من نبود اون یابو منو اقفال کرد.
تقصیر اونه.
اره با برو بچ میریم بالای کوه از اون بالا سر میخوریم میاییم پایین لباسامون به فنا میره *_*

خاک تو سرتون|:

تو راه به درخت برخورد نمیکنین؟؟
من یه بار بچه بودم،داشتم از سربالایی میدویدم،سرعتم زیاد بود یه درختم تو راهم بود!
خوردم به درخت اوفتادم|:
آآآآآآخیییش بحث تعویض شد...!
خاک تو سرت تو too
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان