امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

الان طوفان میاد..!

تهـرانـی های عزیز..خودتونو آمـاده کنید..!|:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT× ، Magical Girl ، ✘v!☻lent girl✘
آگهی
(08-06-2014، 13:22)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ^_^

احمت ؟! میشه بخندی ؟! ^_^

قبلا احمد عمل کرده بود که صورتش واس همیشه اینطوری باشه Big Grin
ولی خو داروهاش چینی بودن الان اینطوری شده! :|
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ~KiAηA~
(08-06-2014، 13:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:13)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ناهار...

میام دیر تر..
کوفت بخوری (نوش جونت)
ما نهار نداریم (. . )

کوفتمو خوردم اومدم|:

برو یه کوفتی درس کن واسه خودت!

(08-06-2014، 13:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:11)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ناهار...

میام دیر تر..

برو عزیزمـــ.....نوش جــون

گوشــت بشـه بچسبــه بـه تنـــت.

91
ممنون عزیزم(:
خواهرم اینجا تمرگیده داره با گوشیش ور میره.
به نظرت من باش غذا درس کنم یا اون.
.
.
.
غزل چشش شوره طوفان داره شروع میشه...
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 175
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(08-06-2014، 13:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

2دیقیـه ی دیگـه مادر..با لانچیکــو میـآد..سـآرا..×Rolleyes

هیچی نفهمیدم چی گفتی..! ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ღSηow Princessღ ، ×ThundeRBolT×
سآرآ فک میکنی بآهت قهرم نه ! ؟ ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 175
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، ×ThundeRBolT×
(08-06-2014، 13:25)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:13)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ناهار...

میام دیر تر..
کوفت بخوری (نوش جونت)
ما نهار نداریم (. . )

کوفتمو خوردم اومدم|:

برو یه کوفتی درس کن واسه خودت!

(08-06-2014، 13:13)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من برم ناهار...

میام دیر تر..

برو عزیزمـــ.....نوش جــون

گوشــت بشـه بچسبــه بـه تنـــت.

91
ممنون عزیزم(:
خواهرم اینجا تمرگیده داره با گوشیش ور میره.
به نظرت من باش غذا درس کنم یا اون.
.
.
.
غزل چشش شوره طوفان داره شروع میشه...
خر|:

اصلا خواهرا باید بشینن داداشا کار کنن!

زود باش !

دیگه نبینما!
5 تا نویسنده!!! (:3
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
(08-06-2014، 13:24)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:22)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:20)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:16)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 13:14)...Sogand♥♥♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم
میتونم یه سوال برسم؟!
سلام
بفرما

اوممم خو رآستش فک کنم شمآرو بشنآسم
شمآ پسری نع؟
تو پآسارگآدم بودید؟
یادمع پآسار گاد که خرابید لیلا گف امیر اینجآس اما اکآنتش دخترع!
شمآ امیرید؟
منو میشنآسید؟
هاع؟
اری اری
لیلا بیشوعور دیه نمیاد
نه نه نمیشناسم راهنمایی کن 0_0

ارع نیدونم چراع؟
مهم نی من کیم!
فک نکنم بشنآسی
لیلا گف بت بگم دلش برات تنگیدع
من سوگندم
همون
~fire girl~
آها آها
یادم اومد.
به لیلا بگو بیاد دیگه چرا رفت؟ >_<
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
با من که قهری میدونم|:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان