امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

موهام تا بالای گردنمه بابا تا کمرم نی که ببندم 0_0
این یخچال ما داغونه بابا رفرش مفرش حالیش نی.
یه طوفانم نمیاد یکم حال کنینم.
انگار عروسی شغالاست.هی آفتاب میشه هی میگیره |:
[/quote]

بزن ..
\: غذا می خوای !؟
اول برو خاستگاریش ننه بعد غذا (: ..
فک کنم میاد به زودی ..
من جلوی پنجرم ..
پنجرم بازه ..
باد که میاد میخوره به من ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ×ThundeRBolT×
آگهی
(08-06-2014، 15:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:22)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا لینک کردن رو بلدی ؟

میشه ب من یاد بدی ؟ :|

آیسان|: ..

شهرزاد خوبه؟؟

فک کنم میخوای عمه شی ..|:

لینک کردن رو خودم یاد گرفتم :| !

مُبارکه ب میمَنَت :|

من عمه ؟ :|

هیممم -_-

از الان داری خواهر شوورر بازی در میاریا-_- ..

هی|:

شانس نداریم از هیچی ..|:

خودت خوبی؟_ _☼
(08-06-2014، 15:26)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:24)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:22)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:20)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نکنه واسه احمت کــآر میکردن؟!× Oـــo
همین جوری آفالاینــــی کآرو انجــآم دادن!!!!!
:|
من میرم بسقطم!

الــآن دیگـه مطمئــن شدم قرآره خوآهرمـو خــآله کنم و دآدآشمـو دآیی!!
می تو!

من این توله رو نمیخوام!

سقط کردم!

(08-06-2014، 15:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من هنوز شوور ندارما!

همه اینجا متاهلن!

^ـ^ لامیا بیا برو خاستگاری \: ..

خاک تو سرت اون داداشمه خیر سرم!

حـالـآ چـه حسی دآری؟!
به کی ؟؟
برای چی؟
(08-06-2014، 15:22)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکی تو بلدی بهم لینک کردن رو یاد بدی ؟ :|

یاد بده بعدش برو :|
اوهوم ..
تو همون صفحه دسکتاب پیوندهای روزانه رو میزنی ..
بعد تو عنوان پیوند اسم اون وب رو می نویسی بعد
تو ادرس پیوند ادرس رو  می زنی ..
بهئ توضیحاتم لازم نی بعد درج پیوند و بعد تمام (:
لینکه طرف (:
بآی ^_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(08-06-2014، 15:21)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

صبا لینک کردن رو بلدی ؟

میشه ب من یاد بدی ؟ :|
تو وبت؟؟؟
برو تو بخش میز کآر وبلآگ ..
روی پیوند هآی وبلاگ کلیک کن ..
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 204
بعدم بلیـنک (:
 ,ιт'ѕ a paper тown
, paper нoυѕeѕ and paper people
(: ... everyтнιng'ѕ υglιer υp cloѕe

سپاس شده توسط Brooklyn Baby
(08-06-2014، 15:27)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:25)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــوب شـُـد.....از ایـن به بعـد برم اُردو بــآید دوقلــو هآمم بـآ خودم ببرمـــ!

تو هم سقط کن!

میترســم!
بـآز مـآل من بدتر!
مـآل من دوقلوئـه!!!!
دوتـآ پسر تخــس!
اه!
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT× ، ~KiAηA~
(08-06-2014، 15:27)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:24)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:23)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من هنوز شوور ندارما!

همه اینجا متاهلن!

بیشین بینیم باوووو |:

برو دیگه خْ اونمتنهاس ننه ..
اونم آرزوی بچه داره V:
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، ×ThundeRBolT×
(08-06-2014، 15:24)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:21)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:15)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:13)armin van buuren نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام ...!!
علیک سلام.
خووووووووبی؟

.
.
.

آقا من کلافه شدم موهام اومده تو چشم اعصابم خورده.گشنمه.از همه بدتر گوگل دوباره ترکیده سرعت نت کمه من بد بختم واااااااااای
به به به بنازم به سلام کردنت کلی خر کیف شدم ...!!()_()

ممنونم

خب موهاتو ببند یا از ته بزن ...!!

برو در یخچال و باز کن اگه چیزی نبود باز و بسته کن شاید رفرش بشه ازش چیزی بیاد بیرون 

این یکیو راست میگی نت منفجر شده ...!!
پس چه جوری ریخته رو صورتت ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ^_^

restart کن چاره ای نیست 

اره منو دوستم بیرون بودیم تا طوفان اومد ما میدویدیم طوفان دنبالمون بود طوفان خاکی و میگما هیجان داشت 

اون بدبختا دل ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟
 سپاس شده توسط ×ThundeRBolT×
رکی تو برام یه شوور پیدا کن !

از غزل هیچ خیری نرسید والا!

(08-06-2014، 15:29)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 15:27)ツℒმMἶმツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا من هنوز شوور ندارما!

همه اینجا متاهلن!

بیشین بینیم باوووو |:

برو دیگه خْ اونمتنهاس ننه ..
اونم آرزوی بچه داره V:

خف بمیر غزل|:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ~Mahnaz~ ، ×ThundeRBolT× ، † αƖιєη †
(08-06-2014، 15:27)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بزن ..
\: غذا می خوای !؟
اول برو خاستگاریش ننه بعد غذا (: ..
فک کنم میاد به زودی ..
من جلوی پنجرم ..
پنجرم بازه ..
باد که میاد میخوره به من ..
[/quote]

دخترت پاشده رفته مهمونی انگار نه انگار دوتا چغندرش خونه تنهان.
نمیخوام دو ماه وایسادم رشد کنن ژل بزن خوشمل موشمل شم (:
برو ارسالاتو به 1800 تا برسون ننه

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان