امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ

(08-06-2014، 18:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد من دیگه بات حرف نمیزنمـ |:

نزن ! Big Grin
آیسان تو هستی نه ! ؟ Tongue
من فاطیمـ |: !

:|
واقعـآ بیشوری :| !

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ
آگهی
(08-06-2014، 18:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:16)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:15)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:13)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:13)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احمد من دیگه بات حرف نمیزنمـ |:

نزن ! Big Grin

خدافظـ........................................ :|
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 227
(08-06-2014، 18:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:17)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نزن ! Big Grin

به سلآمت .. !

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
(08-06-2014، 18:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:19)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلآمت .. !

قشنگ یه هفته نمیآم ! :|
I LOVE YOU HAMISHE ! :|
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs
ینی آ ..

فاطمه خیلی بیشوری خیلی !

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 227
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ✘v!☻lent girl✘
(08-06-2014، 18:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:19)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلآمت .. !

بهتر ..

هر غلطی میخواستید کردید ..

آفرین .. خیلی خوبه .. !

هع ..

من رمزمو بهت دادمـ چون بهت اعتماد داشتمـ .. نمیدونستمـ میای اینکارو میکنی .. !

(08-06-2014، 18:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ینی آ ..

فاطمه خیلی بیشوری خیلی !

خدافس
هار هار هار ..

نمیتونم جلو خندمو بگیرم ینی :|

به پای شمآ نمیرسمـ (=

به سلامت...

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
(08-06-2014، 18:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(08-06-2014، 18:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

به سلآمت .. !

بهتر ..

هر غلطی میخواستید کردید ..

آفرین .. خیلی خوبه .. !

هع ..

من رمزمو بهت دادمـ چون بهت اعتماد داشتمـ .. نمیدونستمـ میای اینکارو میکنی .. !

رمزتُ عوض کردی من نداشتم ! :|
احمق :|
میخوآی هر کی هستُ نیستُ یکی یکی بشکنی :|
بآی :|
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(08-06-2014، 18:24)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار هار ..

به پای شمآ نمیرسمـ (=

به سلامت...

؟ ..

من چیکا کردم که تو باز روانی شُدی ؟

اون رضا با اکانت تو اومده تو چته چرا با من اینطوری رفتار میکنی ؟

اشکال نداره !

میرم گورمو گُم میکنم .. تو با دوستای عزیزت شاد باش (:

خدافس
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 138(2) ஜ۩۩ஜ 227
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘
(08-06-2014، 18:28)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار هار ..

به پای شمآ نمیرسمـ (=

به سلامت...

؟ ..

من چیکا کردم که تو باز روانی شُدی ؟

اون رضا با اکانت تو اومده تو چته چرا با من اینطوری رفتار میکنی ؟

اشکال نداره !

میرم گورمو گُم میکنم .. تو با دوستای عزیزت شاد باش (:

خدافس
تُ چیکار کردی ؟!

اینا اومـدن هر کاری که خواستن کردن ..

اشکمـ داشت در میومـد ..

اونوخت طرف رضا رو میگیری میگی خب چیکار کنمـ دیگه کرمـ داره :| !

هر جور راحتی ..

آفرین ..

مرسی از همتون (=
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘
رضا لُطفا ..

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان