امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 13:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما عرفان ...! -_-
امیر و کیا هنو ازدواج نکرده میخوان بچه به فرزند خوندگی بگیرن :|

ما هم هستیم :|

خوب من طریقه ی بچه دار شدن رو بلد نیستمஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 81
پس مرضی چیه این وسط؟ o_O
 سپاس شده توسط Mason ، † αƖιєη † ، ERF@N ، Dead Silence
آگهی
(10-06-2014، 13:47)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:45)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما عرفان ...! -_-

عبضی -_-
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، ERF@N
سلام
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، † αƖιєη † ، ERF@N ، Mason
(10-06-2014، 13:46)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در خانواده فلش خور بی پدر و مادرم ...899
خالت بمیره=)))))) پس ما الان نخش مترسگو داریم ؟ ||:
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، ERF@N ، ~KiAηA~
(10-06-2014، 13:43)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نخواستیم باو!

خر بچه!

برو پیشه بابات!
هه ..بابامو من زاییدم ..

بچه لاشی گیرمون اومدا!

امیر ***!
پخودت خواستی،خودت تحملش کن|:
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(10-06-2014، 13:46)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من در خانواده فلش خور بی پدر و مادرم ...899

بیچاره بی پدر مادره:|

من همیشه دلم واسه بی پدر مادرا میسوزهஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 81
(10-06-2014، 13:46)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:44)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:42)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جا مرضی خالیه ):

بیاد باعث فساد میشهஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 81
تو خودت فسادی نیاز به اومدن اون نی kaffe2
من توبه کردم ولی مرض یه حرفایی میزنه که تو خونواده نمیشه گفت:159:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Mason ، † αƖιєη † ، ✘v!☻lent girl✘ ، ~KiAηA~ ، Mr.Robot ، Dead Silence
(10-06-2014، 13:44)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کی دلش از اینا می خواد ؟! T__T

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 81
 من می خوام
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel

بفرما عرفان ...! -_-

((::

عرفان دهنت((:::

(10-06-2014، 13:45)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:42)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:41)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:40)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 13:38)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بمیر بچه!

هنو غذا اماده نیس!
بزنم تو دهنت؟ ..899

نخواستیم باو!

خر بچه!

برو پیشه بابات!
بیا بغل بابایی =)))))))))
تو تنهایی جامعه رو به فساد کشیدی |||:
هر روز یه زن دارع ||:
10 تا بچه ||:
رکورد زن و بچه رو امیر زدع ||:
نه الان فقط مال منه((:
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Mason ، Mr.Robot
سلام خوش اومدی
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
(10-06-2014، 13:48)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما عرفان ...! -_-

پس مرضی چیه این وسط؟ o_O

اونو نمیدونم یه روز ملیتا اومد گفت این بچه ما هم گفتیم چشب:|

(10-06-2014، 13:48)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بفرما عرفان ...! -_-

عبضی -_-

چرا فحش میدیஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 81
 سپاس شده توسط Mason ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان