امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 14:32)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:27)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

احـمـت گُــف :

یـه دخـتـر هـچ وقـت بـآ کــُــ*ــِـــش  ( |||||: )  خـوآهـر و بـچـه نـمی شـه ||:

فـآطـی تـو بـرآم شـوهـرم پـیـدآ مـی کـنـی ؟! *^_^*
آهـآن :|| شِـر میگه بابا ^_^

هیمممـ آره آره ^__^ !!
{:
بــآشـه ^_^
مـآمـآن *^_^*
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
(10-06-2014، 14:34)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:32)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:29)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:27)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

کجا میری؟<__<

شمـآل...کلـآر دشت...!برای همیشه پیشِ مـآدَر...!)):

از تمومِ مردم این شهر بیزارم...چون با یکیشون خاطره دارمـ..((: {خدا رحمت کنه شادمهرو...تنش لرزید تو گـور..}
):
حس شــاعرانه ندارمـ اَصن.. یک اَز خودم.. دو اَز این آدَما خستم..
میری اب و هوات عوض میشه.. عادت میکنی(:

آره..!یادم بنداز شماره ی جدیدو بدمـآ..!$__$

تازه اینترنتم نداره دیگه..!با خیالِ راحت به زندگی ادامـه میدمـ..!Smile
اس کن برام):
چییی؟
رایتل میخری میای -_-
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
الان من کدومم دقیقا
1بوق
2دسته بیل
3چغندر
4شلغم
5.........
ج بدیدAngryAngryAngry
 سپاس شده توسط Shadow of Death
(10-06-2014، 14:33)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:30)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:25)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم ترسیده بود

بابا یه بار من با موتور رفیقام رفتم کل راه رو تک چرخ میزدم, رفیقم میگفت عوضی زمین صاف مثل آدم رانندگی کن منم میگفتم خفه باو بیشتر تک چرخ میزدم

آخه تازه یاد گرفته بودم

دیشب با سرعت 190 ازارو رو پر کردم

کجا بودی ؟
اگه تو بزرگراه بودی عادیه Big Grin

تو شهر
تو بزرگراه 200 تا کمتر پر نمیشه

دیوانه ای بار
اینا رو ول کن ری..... به امتحانا رفته فردا آخریشه برم یه ذره بخونم فعلا بای

آوا مراقب شوهر چرچتت باش دیوانس به جون تو

(10-06-2014، 14:33)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:31)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:30)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:28)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 14:25)hamid ♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامانم ترسیده بود

بابا یه بار من با موتور رفیقام رفتم کل راه رو تک چرخ میزدم, رفیقم میگفت عوضی زمین صاف مثل آدم رانندگی کن منم میگفتم خفه باو بیشتر تک چرخ میزدم

آخه تازه یاد گرفته بودم

کجا بودی ؟

تو شهر

دیوانه ای بار

Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط hamid ♥
(10-06-2014، 14:33)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

وای چه ذهن های منحرفی!

باید سرکوب بشن
اگه بخوان بشن احتمال میدم من نفر اول صف اولش باشم !! |: نع ؟
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Shadow of Death ، ~KiAηA~
نــــــع ..امیررضا بیش از حد دلسوز و مهربونع..وآس خاطر این سپاس میدع ..!899
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، امیررضا*
رزی ...بُزی..گمشو بیرون..!یاده عکسه سیزده سالگیت میفتم خندم میگیره..!25r30

لادن تو هم دیدی یا فقط من دیدمـ..؟!inrv
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ✘v!☻lent girl✘
ویژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژژ ..
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 102
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Shadow of Death ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ ، ღSηow Princessღ
(10-06-2014، 14:36)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نــــــع ..امیررضا بیش از حد دلسوز و مهربونع..وآس خاطر این سپاس میدع ..!899
فکرارو تغییر بدین|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Shadow of Death ، ✘v!☻lent girl✘
(10-06-2014، 14:36)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آخه تازه یاد گرفته بودم

کجا بودی ؟

تو شهر

دیوانه ای بار

آخه تازه یاد گرفته بودم

کجا بودی ؟

تو شهر

دیوانه ای بار

باشعهBig Grin
خـــدایا پرسشی دارم .....
رها کن آســمان ها رآ، بیــآ اینجا قضاوت کن
بـــــبیـــنم در زمین یک مرد پیدا میکنی یا نـــــه؟
تو هم مثل همه امروز و فردآ میکنی یا نــــه؟
بندگـــآنت را از ننگ آدم بودن و بیهوده فرسودن
مٌبـــَرآ میکنی یا نـــــه؟
بـــــــرآی آخــــــرین پرســــش .....
قیـــــآمت را بـــــگو، مردآنـــــــه، برپا میــــــکنی یا نـــــه؟؟
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 2 مهمان