امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 20:22)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:22)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:15)✘v!☻lent girl✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:13)ღ✿ ДVД ✿ღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گآزت بگیرم ؟
بیا بخلم !
:-)
اومــــدمممممممم ..899

منتظریااا
هع
;-)

لز ! ؟ :|

چیع ؟
پسره ی مستهجن ..!
به دلیل مقام والایی که فآطی نزد من دارع هیچی بهت نمیگم وگرمه دست مینداختم این دهن تورو جر میدادم !
:|
:-)
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Unknown
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 166
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ✘v!☻lent girl✘ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ
آگهی
(10-06-2014، 20:25)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

[quote='~KiAηA~' pid='1990162' dateline='1402420214']
مرضی دیگ به دیگ میگه ته دیگه!

خوشم نمیاد پشت سرم حرف بزنن|:

هرچند زیاد میزنن|:

اما اینو میدونم که اب دریا با دهن سگ نجس نمیشه پس برام مهم نی(:

با این کارایی ک میکنی ن تنها من بلکه همه پش سرت حرف در میارن :|

من تازه خوبشم :|

دیگ ب دیگ میگه پنکک بزن !!! :|
ببین عزیز دل،خودت تاریخچه پسربازیتو رو کردی!
به من چرت نگو!
من تو این سایت برا اولین بار با امیر دوس شدم|:
با ایمانم شوخی کردم،بعدشم معذرت خواهی کردم،میدونه..
برا من شایعه پراکنی نکن...
میخوای هم بکن...
مهم نی...

پسر بازی !؟ مـن ؟ هععع :| هرچی باشه ب تُ نمیرسم ! :| فک نکن میتونی با چرت و پرتات منو خراب کنی جلو همه ! :|

مبارکع خُ :| تا باشه از این دوستی ها ! :|

خوبه خودتو ب همه آویزون میکنی بعد میگی شوخیه ! :|

فاطی شاهده چقد آویزون احمد میشدی :||||

نزار دهنم وا شه گُلم :||

هع!
من از اون ادما نیستم|:
شبیه تو نیستم|:
آره به کوری چش بعضیا!
موضوع احمت بین منو سوگیو رکیه !
تو دخالت نکن!
دهنت همیشه بازه!
باز ترم میشه؟؟؟

از کدوم آدما ؟ :|

خوشم می آد با همه لاس میزنی بعد کـَکِـت نمیگزه :|||

دهنم باز بشه ، ی چی میگم معنیشو بابات هم بلند نباشه !

OK ?
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ~KiAηA~ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، † αƖιєη †
آوآ 1 ساعت شُد ..

حآلـآ همه ی مارو محروم کُن ^_^
فقط 2 ساعت محروم باشیم بسه ..
 سپاس شده توسط Thyme ، melodi+ ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Mr.Robot ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 20:28)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایجاد اغتشاش؟
بستن گفت و گو؟
جذبش به باباش رفته :|
 سپاس شده توسط ✘v!☻lent girl✘ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، melodi+ ، Dead Silence
(10-06-2014، 20:25)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:21)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلآم ! :|

احمت cry girl

چرا حس میکنمـ چن ساله ندیدمت ؟! :|

یه اتفاق خیلییی بد افتاده cry girl

کی سرطآن گرفت ! ؟
کی سل گرفت ! ؟
همه حرفآم مخآطب دارن ! :|
|: !

هیچی بیخی یال ..

(10-06-2014، 20:26)ᗩHᗰᗩᗞ ᖇᗴᘔᗩ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان فاطی تو نوه نمی خوای ؟! *^_^*
عه راستی احمت معرفی میکنمـ رکی دخترت ، رکی بابات :| !

نوه ؟! O_O تُ کی ازدواج کردی دختره ی فلان فلان من نفهمیدم ؟! -_-

از نظر شرعی نمیشه دختر عآشق باباش بآشه ! ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 166
حرآمه ! Big Grin
عشق بین دختر و پدره اشکالی ناره ~_~
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Thyme ، † αƖιєη †
امیر دآمآد شد ! ؟ ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 166
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(10-06-2014، 20:29)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:24)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:23)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مامان فاطی تو نوه نمی خوای ؟! *^_^*
عه راستی احمت معرفی میکنمـ رکی دخترت ، رکی بابات :| !

نوه ؟! O_O تُ کی ازدواج کردی دختره ی فلان فلان من نفهمیدم ؟! -_-

باو جلویه چشمتون :||
ولی شوهرمان هنو تو شُکه -_-
امیر دیه /:
سلام پدر ||||||||||:
مــــن تا ی لحظه رفتم آب بخورم اومدم دیدم رکی بم میگه شوور ! ! |: اجــــــــــــــب |:
 سپاس شده توسط Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Thyme ، ᖇᗩᕼᗩ➷Ḱᓰᔕᔕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
خسته شدین دیگه ..

برین به کلتون باد بخوره :|

10 مین دیه باز میشه :<
A Friend is nothing but a known enemy
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ✘v!☻lent girl✘ ، Thyme ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dead Silence ، ~KiAηA~ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη †
توروحه ايرانسل بوف
Channel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Ⓐⓗⓜⓐⓓ Ⓡⓔⓩⓐ ، Mr.Robot
(10-06-2014، 20:27)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:22)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:17)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:14)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مرضی دیگ به دیگ میگه ته دیگه!

خوشم نمیاد پشت سرم حرف بزنن|:

هرچند زیاد میزنن|:

اما اینو میدونم که اب دریا با دهن سگ نجس نمیشه پس برام مهم نی(:

با این کارایی ک میکنی ن تنها من بلکه همه پش سرت حرف در میارن :|

من تازه خوبشم :|

دیگ ب دیگ میگه پنکک بزن !!! :|
ببین عزیز دل،خودت تاریخچه پسربازیتو رو کردی!
به من چرت نگو!
من تو این سایت برا اولین بار با امیر دوس شدم|:
با ایمانم شوخی کردم،بعدشم معذرت خواهی کردم،میدونه..
برا من شایعه پراکنی نکن...
میخوای هم بکن...
مهم نی...

پسر بازی !؟ مـن ؟ هععع :| هرچی باشه ب تُ نمیرسم ! :| فک نکن میتونی با چرت و پرتات منو خراب کنی جلو همه ! :|

مبارکع خُ :| تا باشه از این دوستی ها ! :|

خوبه خودتو ب همه آویزون میکنی بعد میگی شوخیه ! :|

فاطی شاهده چقد آویزون احمد میشدی :||||

نزار دهنم وا شه گُلم :||

(10-06-2014، 20:16)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 20:12)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهرزاد ، آوآ رو بگیریم جا بچمون ؟ :|

بچمون مدیره ! ._.

افتخار میکنیم بت آوآ :| !

آینده ی این مملکت دسته توئه فرزندم :|
مــامـــان آینــــده؟ /(^0^)\
کی بدنیا میام؟ :/

فـرزنــدم (^_^*)

دو مـآه دیــگ ! :|
دو ماه دیگه ؟!  :|
ما که از نُه آوردیمش دو بازم بیاریمش نزدیک تر ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 166

خیلی از اوآ خوشت اومده -____- !!!

فقد ب چشم فرزندت نیگا میکنی بش ن بیشدر -_- !

آوآ همین الان دنیا بیا اصن :V
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان