10-06-2014، 21:39
(10-06-2014، 21:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.امممم زردو آبی و قرمز و سبز ^___^
(10-06-2014، 21:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
راستش نمیدونم :| برام آوردن :|
این لاکا همه جا هَ کفشم صندل فروشی خریدم :|
قهوه ای رو خواهرم بافته صورتیرو خریدم :| برام بباف :|
آیـــسان >___<
هومم میدونم لاکشو دارم ! ..
من مُدل قهوه ایشو بلد نیستم ولی بافت صورتی رو بلدم ! باشه چ رنگی بگو برات ببافم !
هیمم ؟
خدافس فاطی .. !
(10-06-2014، 21:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.من خودمو سراغ دارم :|
تارا تو هم کسیو سراغ نداری؟
(10-06-2014، 21:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
(10-06-2014، 21:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.جیغغ آره ): !
بابا همون 2درصد رو میگم :|
تارا درستش میکنع :/
این آوا که گف هوامُو داره خدا رو شکر ولی به تارا هم بگم بد نیس
تـآرا دستم به خشتکت همین روزا مدیرای آزمایشی رو انتخاب میکنن امیر رضا بهم 20 درصد اخطار داده T_T
چون که گفتم 10یوث T_T
چه چیزی بزنمـ تو سرم من خُ ؟! -___-
ببینم چیکار میتونم بکنم -_-