امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4.2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ

(10-06-2014، 21:31)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 21:29)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

راستش نمیدونم :| برام آوردن :|

این لاکا همه جا هَ کفشم صندل فروشی خریدم :|

قهوه ای رو خواهرم بافته صورتیرو خریدم :| برام بباف :|

آیـــسان >___<

هومم میدونم لاکشو دارم ! ..

من مُدل قهوه ایشو بلد نیستم ولی بافت صورتی رو بلدم ! باشه چ رنگی بگو برات ببافم !

هیمم ؟

خدافس فاطی .. !
امممم زردو آبی و قرمز و سبز ^___^
(10-06-2014، 21:31)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا تو هم کسیو سراغ نداری؟
من خودمو سراغ دارم :|
(10-06-2014، 21:34)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 21:31)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بابا همون 2درصد رو میگم :|
تارا درستش میکنع :/
جیغغ آره ): !

این آوا که گف هوامُو داره خدا رو شکر ولی به تارا هم بگم بد نیس

تـآرا دستم به خشتکت همین روزا مدیرای آزمایشی رو انتخاب میکنن امیر رضا بهم 20 درصد اخطار داده T_T

چون که گفتم 10یوث T_T

چه چیزی بزنمـ تو سرم من خُ ؟! -___-

ببینم چیکار میتونم بکنم -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 178
 سپاس شده توسط † αƖιєη † ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
با من حرف بزنین
بم سپاس بدین من رو هم دوست بداریدcryingcryingcryingcrying
تارا کم پیدایی ؟! (:
 سپاس شده توسط T A R A
(10-06-2014، 21:42)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا کم پیدایی ؟! (:

نت نداشتم
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط † αƖιєη †
تارا/؟
مهرآوه تو هم کم پیدایی T_T
دلم واست تـُف شدع 10یوس T_T
 سپاس شده توسط T A R A ، ღ ற£ђЯᏙVЄђ ღ
(10-06-2014، 21:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا/؟

هوم؟
(10-06-2014، 21:45)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(10-06-2014، 21:44)amir303 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا/؟

هوم؟

امضام رو بزارم فاک هالیدیز اشکال دارع؟
باشه تارا میبافم برات ..
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 139(2) ஜ۩۩ஜ 178
 سپاس شده توسط T A R A
اوففف !
بآی !
 سپاس شده توسط T A R A ، ✘v!☻lent girl✘

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان