امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 140

دیدم Big Grin
کامنت نذاشتم :|
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، βΑllεяiηΑ♡ ، امیررضا*
آگهی
سـلـــآم.
منــم اومدمــــــ

Smile
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، F A R ! N
(11-06-2014، 12:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان |:

جونم ؟ :|

آيسان-_-

جونم ؟ -_-
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی 140 44
 سپاس شده توسط ~Mahnaz~ ، βΑllεяiηΑ♡
(11-06-2014، 12:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ..

دارن لیست رو حاضر میکنن 20 درصد اخطار دارمـ ..

گند بزنن به این شانس ..

خدایی خیلی بچه ای امیر رضا :| !

میخوای اخطار بده میخوای بن کن هرکاری میخوای بکن فقد خواستمـ حرف دلمـو بزنمـ !

خدافس ..

متاسفانه اشتباه کردی من نوجوانم!

من با مدیریت شما موافقم!

من به اقا صابر میگم که شما رو بررسی کنه

اما اگه میشه فحش ندید

دروغ میگه این گودزیلاس من دیدمشگفتگوی آزاد نسخه ی 140 44

یه سخن

گودزیلایی که در سال 80 بدنیا امده باشد گودزیلا نیست نوجوانهBig Grin
نخیر بدین وسیله اعلام می شود از نیمه دوم سال 1379 به بعد افراد گودزیلا محصوب شده و هیچ نسبتی با دهه هفتادی های عزیز(دامت برکاته) ندارند
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، F A R ! N
(11-06-2014، 12:22)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:21)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:15)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا نگران نباشید. خیلی از نویسنده ها مدیر میشن. به احتمال زیاد فاطی و احمتم هستن.

چندین تا آزمایشی هم ثابت میشن.

چه دوران بحرانی ای !
وختی من نتم تموم میشه!
من فردا میرم کافی نت بعله!
نمیتونم طاقت بیارم!

رها هم ثابت میشه؟! *^_^*

اصلا هرکی این پستو سپاس کنه به یه جایی تو انجمن میرسه:|

عمرا سپاس کنم
 سپاس شده توسط ERF@N
حمید هووووووووووووووووووووووی مُردی ؟
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
(11-06-2014، 12:23)Shawty Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدم Big Grin
کامنت نذاشتم :|

خو کامنت هم میذاشتی دیه عیزم :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی 140 44
 سپاس شده توسط ERF@N ، ~Mahnaz~ ، Shawty Girl ، † αƖιєη †
(11-06-2014، 12:19)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:16)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:13)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:12)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آوـآتـآرم . خـودمم . چـطورع ؟×_×!!

موجبات خنده و شادیمونو فراهم کردیگفتگوی آزاد نسخه ی 140 44

نزن تو ذوق بچه (:

گناه دارع ! {:

دسته خودش که نی [:

خداوند متعالی این شکلی افریدش دیـه {:

حالا ما چشم پوشی مبکنیم ایمان جان -_- [ 25r30 ]
بیننده باید عاقل باشه به روی طرف نیارهگفتگوی آزاد نسخه ی 140 44 ولی حدیث داریم که میگه هرکس که عیب من را به من بگوید دوست من است:| منم که معتقد:|||||||||||||

هــآع -.-
عجب حدیثه زیبایی -.-

(11-06-2014، 12:19)F A R ! N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اححححححححح

فرین اینقد سرتو نکن تو ××ن این گوشیت

دقیقا گفت فرین سرتو نکن تو **ن گوشیت ؟! :|
 سپاس شده توسط ERF@N ، F A R ! N
(11-06-2014، 12:24)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:20)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:16)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:11)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هع ..

دارن لیست رو حاضر میکنن 20 درصد اخطار دارمـ ..

گند بزنن به این شانس ..

خدایی خیلی بچه ای امیر رضا :| !

میخوای اخطار بده میخوای بن کن هرکاری میخوای بکن فقد خواستمـ حرف دلمـو بزنمـ !

خدافس ..

متاسفانه اشتباه کردی من نوجوانم!

من با مدیریت شما موافقم!

من به اقا صابر میگم که شما رو بررسی کنه

اما اگه میشه فحش ندید

دروغ میگه این گودزیلاس من دیدمشگفتگوی آزاد نسخه ی 140 44

یه سخن

گودزیلایی که در سال 80 بدنیا امده باشد گودزیلا نیست نوجوانهBig Grin
نخیر بدین وسیله اعلام می شود از نیمه دوم سال 1379 به بعد افراد گودزیلا محصوب شده و هیچ نسبتی با دهه هفتادی های عزیز(دامت برکاته) ندارند

من گودزیلا نیستم اما گودزیلا ها را دوست میدارم
 سپاس شده توسط ERF@N
(11-06-2014، 12:24)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:22)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:19)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 12:17)βΑllεяiηΑ♡ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آيسان |:

جونم ؟ :|

آيسان-_-

جونم ؟ -_-
هيچي فقط خواستم صدات کنم|:
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: