امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 5
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گفتگوی آزاد نسخه ی 140

(11-06-2014، 21:39)Mohammad 77 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ارين؟ ^_^

نا نا نا ^_^* !

پاستیل :|
  Do ɴoт dαre тo ѕтop мe jυѕт ιɴ cαѕe ѕoмeoɴe ѕтopped мe گفتگوی آزاد نسخه ی 140 175
 سپاس شده توسط T A R A ، Mohammad 77 ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
آگهی
آرین من نمیدونم Tongue
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd
(11-06-2014، 21:39)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:38)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالِ شمـآ آقـآ..؟!

تو با لیست من مخالفت میکنی ؟ :|

یه حالی ازت بگیرم :|

من هرگـونـه مخالفت رو تکذیب میکنـمـ..!kaffe2

(11-06-2014، 21:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://8pic.ir/images/k4w5cp0mtxicvx2yvscz.jpg

تارا :|

مثـه دختر خالش دیوونـس ولش کن..بذا خوش باشـه..!Angel
 سپاس شده توسط T A R A
مــِــن اومدمـــــــ
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-06-2014، 21:39)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد کجایی ؟! ^_^

تقدیم با عشخ به تو :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cry girl

بييييييللللللللاخ Big Grin
 سپاس شده توسط T A R A ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(11-06-2014، 21:42)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس ^ _ ^

(11-06-2014، 21:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ممد کجایی ؟! ^_^

cry girl

فاطی میدونی یاد چی اُفتادم با این کار تارا ؟ :|

روزی که من با رضا اشنا شدم :|

دقیقا منم این کارو کردم با رضا -_-

تا چند دقیقه ی دیگر شاهد ازدواچ تارا و ممد باشید :|

آیسان؟! :|
من شوخر دارم منو به این چلفتی قاطی نکن >_<
 سپاس شده توسط Mohammad 77 ، Ƒαкє ѕмιƖє ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wanton
wWoOoOoOwW
V:
قالـب چـه زیبـآ شـْدع !
(11-06-2014، 21:42)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:41)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بعدا تو پ.خ میحرفیم -_-

نـه من میخـوامـ تعریفـ کنم همـه بفهمن چه فامیلایی دارین..!18
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A
(11-06-2014، 21:42)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:36)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(11-06-2014، 21:34)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

این عکسآی اف 4 رو که میبینم آرزو میکنم به دنیآ نیومده بودم!
چی هست حالا ؟! :/
یه گروه کره ای پسرSad
میگذره .. ! :| واس همین داشتی سقط میشدی ؟! :|

(11-06-2014، 21:42)ツ سـُــــکـُــــــوت ツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آره آره -_- !

همش انگشتای وسطشونو بهم نشون میدادن میگفتن این یکی مهریس این یکیش جهزیه اس

تازه قربون صدقه هم میرفتن خاک بر سرا -_- !

بعدش ازدواج کردن واقنی :| !
 سپاس شده توسط T A R A
(11-06-2014، 21:44)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوپس ^ _ ^

ممد کجایی ؟! ^_^

cry girl

آیسان؟! :|
من شوخر دارم منو به این چلفتی قاطی نکن >_<

شلوارو نيگاه ....ضايععع Big Grin
 سپاس شده توسط Ƒαкє ѕмιƖє ، Ƒαкє ѕмιƖє

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

موضوعات مرتبط با این موضوع...
  گفتگو آزاد | نسخه 470 - Ww III
  اسم نفر قبلی رو عوض کن(اگه دختره اسم پسر بذار اگه هم پسره اسم دختر بذار!) نسخه ۲
  آواتار نفر قبلیت چه چیزی رو نشون میده؟|| نسخه ۶
  تو پروفایل نفر قبلی چه چیزی نظرتو جلب کرده؟! || نسخه 10
  « عکـس از " خـود " و " اتـاق شخـصی " خـود » نسخه 3
  گفتگو آزاد |نسخه ۴۶۸
  هستی نیستی {نسخه 2}
  بازی پیشگویی (نفر بعدی...) || نسخه ۲
  داری یا نداری؟ || نسخه ۲
  سوال از تو جواب از نفر بعدی! {نسخه 5}

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان