امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

پریا-_-
زنم چی کار میکنه؟خوبه؟چه خبرایی دیه از داری؟؟؟
-__+
هر چه بگندد نمکش میزنند *** وای از آن روزی که بگندد نمک
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، !~IмДи~!
آگهی
(16-06-2014، 11:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 65

منحـر،ـف شدیـم .

اولیـن چیزی کـ ب نظرتون میریسه چیـِ ؟

پآي يه دختر كه كفش خآل خآلي قرمز پوشيده/////////////منحرف
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، !~IмДи~!
(16-06-2014، 11:06)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحـر،ـف شدیـم .

کفش زنونه

از من منحرف تر هست آیا
اول فک کردم یه چیز دیگس Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط RedSparrow ، ღSηow Princessღ
(16-06-2014، 11:08)ІƝ ƬНΈ ƝΛМΈ OϜ GOĐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحـر،ـف شدیـم  .

._.

اولش ک داره!
 سپاس شده توسط RedSparrow ، Albert wesker ، Thyme ، !~IмДи~!
یه چیــزی عرفان
اینـــو بمحــروم دارع تبلیغ میکنه واس منم پیــآم داد ..!
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.flashkhor.com/forum/member.php?action=profile&uid=126829
حالا دیگه واخعن بای ..!
Unknown
(16-06-2014، 11:06)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:04)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رضا باید یاد بگیری در هر شرایطی به خاندان پهلــوی احترامـ بذاری..!+__+

یـه کاری نکن برم پدربزرگمـو بیارمـآ..!خودت که سمتشو میدونـی..!Angel
آقا من نخوام به خاندان خودم احترام بذارم باس کیو ببینم:|؟

18.....باید این عکسه منو ببینی..!ماله دامادیمـه..!Big Grin دیروز عروسیم بود..!Rolleyesنبودی..!Sleepy

هیتلــر چـی..؟!*__* باید به هیتلر احترامـ بذاری..!
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Albert wesker
(16-06-2014، 11:07)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:04)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حالا چرا metal never ends....
اس میگیره.__.؟

متآل كه مآل شيطآن پرستآس ضمير ايت ميگيره بعدشم منظورش پآيآن هآست O_o
متال مال کیاس؟:|

ینی چون مال شیطان پرستاس اس میگیره:|؟

پایه و اساس انگیلیسی با این حرف تو نابود شد:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ◄Iяαи► ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 11:06)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:05)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:03)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 11:02)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خبـــــــــٍ سوشي كجآ بوديم؟!؟

خونه خالــــــــــــه ><:

سوشي خآله اره مآهي چهلمش پآرسآل بود يآدت رفته؟

میخوای اون عکس رو بذارم که احمدی نژاد با دختره(((:
بيجآ ميخوآي خفت كنم؟
سلام ! ._.
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Albert wesker ، ◄Iяαи► ، ERF@N ، RedSparrow ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mᴏsᴇs ، ღSηow Princessღ
(16-06-2014، 11:08)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

منحـر،ـف شدیـم .

جنسیت برای من مشخص نیست

جنسیتشو بگو بعد ما تحریک میشیم

دو تـا دونه کفش دخترانس . کنـار هم ...

من توی یـ, سـایت دیدم فکــ کردم یـ چیزه دیگس . بعد دقت کردم دیدم ن کفشه . Big Grin
 سپاس شده توسط ERF@N

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان