امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 12:52)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:51)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:48)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:46)Donya Garmoosa2 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هريHeartHeart
میگم حالا تُ میخوای بیخیال شو :| !

هآ؟چي؟من هري رو بيخيآل شم عمرا!

میخوای جف پا بیامـ تو حلقت که تا عمر داری کلا بیخیال همه چی بشی ؟ : )

:|

تو مگه طرف لويي نبودي به عشق مردم چيكآر دآري؟
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 101
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
آگهی
(16-06-2014، 12:55)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:54)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بحثو عوض کنین توروخدا .-.

هعیی ..

مهی :| اگه این بحث عوض میشد دو ساعت پیش خودم عوضش میکردم :|

از ساعت 12 بحث همینه :|
بیخی |:
شنیدم که آره؟|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 12:55)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا از دختر مردم حرف نزنید! دوست دارید یکی به دخترتون گیر بده؟

من ک بی کس و کارم
آی تا می تونم سوژش می کنم Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ERF@N
(16-06-2014، 12:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا 5 میشمـارم . عکسو بر میدارم ...

هر گـونه زِر اضـآفی پیـگـرد قـانونی دارد . حتی شمآ دوست عزیز . Big Grin

صورتت تو آفسایده!

بـاز قیـآفه ی من تو آفسـایده .

واسه تو کـه اُوتـ, out . Tongue
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، ERF@N ، ◄Iяαи►
(16-06-2014، 12:56)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی به من طریقه انتقال شارژ رو بگه!!>.<
نا امیدم نکن :/\ دختر واس پسر شارژ میفرسته ؟.-.؟
فک کنم مد جدیده @__@
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
گناه داری ویرایش شد D:
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ◄Iяαи► ، ERF@N
(16-06-2014، 12:56)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:54)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یکی به من طریقه انتقال شارژ رو بگه!!>.<
google

حوصله گوگل ندارم-_-

بم بگین-_-
(16-06-2014، 12:54)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:53)Shadow of Death نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

السلام علیکم
سلام پریا ^__^

سلام سحری خوبی؟
چه خبرا خبری ازت نیست
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 101
saret ro barnagardundi bebini
dare donya saram avar mishe
chegad in sahne tarike raftan
dare tu zandegim tekrar mishe
 saret ro barnagardundi bebini
 cheghad khahesh tuye cheshmam daram
bebini kari az man barnemiyad
be joz inke azat chesh barnadaram
 سپاس شده توسط Navisa.
فک کنم یک ساعته بحث روی جاستینه
مگه ناموس ندارین به ناموس مردم گیر میدین Big Grin
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ţђę ɱąŋ wђǫ şǫɭd ţђę wǫŗɭd ، ERF@N ، Navisa. ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 12:58)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:56)ERF@N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:55)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تا 5 میشمـارم . عکسو بر میدارم ...

هر گـونه زِر اضـآفی پیـگـرد قـانونی دارد . حتی شمآ دوست عزیز . Big Grin

صورتت تو آفسایده!

بـاز قیـآفه ی من تو آفسـایده .

واسه تو کـه اُوتـ, out . Tongue
مال تو خطای هنده!
 سپاس شده توسط !~IмДи~! ، Dead Silence

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان