امتیاز موضوع:
  • 5 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144

(16-06-2014، 13:38)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملودی دشمن قدیمی
یه اخطار بده ب یاد قدیما
لامصب من می گفتم سلامم اخطار میدادی اسپم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/zfmsssehlma10vbb9rqe.png
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
http://www.8pic.ir/images/y0jrvrkubt3zenbgf9je.png

میشه لطف کنی بگی من کجا به تو اخطار دادم؟ :|
A Friend is nothing but a known enemy
گــفـتگـوے آزاد نــسخه 144 118
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Magical Girl ، ~JaSmIn~
آگهی
منم برم NFS بزنم
بای همگی
بای دشمن قدیمی آوای ملودی Big Grin
The blood runs free
The rain turns red
Give me the wine
You keep the bread
 سپاس شده توسط melodi+ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~JaSmIn~
(16-06-2014، 13:02)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:00)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:56)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

google

حوصله گوگل ندارم-_-

بم بگین-_-

ایرانسل یا همراه اول ؟

ایرانسل |:

انتقال شارژ ایرانسل به روش خط به خط

برای اینکه بتوانید شماره دوستان را از طریق شارژ خودتون شارژ کنید باید ابتدا رمز انتقال شارژ خط به خط را از طریق ارسال پیامک  عدد 12 به شماره 1112 تعیین کنید.

بعد ارسال این پیامک برای تعیین رمز یک پیامک از طریق ایرانسل برای شما ارسال خواهد شد که نحوه تعیین شارژ را برای شما توضیح میدهد.

انتقال شارژ ایرانسل به روش خط به خط به 2 صورت قابل انجام است:

ارسال پیامک به روش زیر به شماره 1112 

به ترتیب از چپ به راست

انتقال شارژ از طریق کد دستوری :

[Yes/Ok]#رمز ۵ تا ٨ رقمی*مبلغ به ریال*شماره دریافت کننده اعتبار* ١۴٢ *

روش جدید انتقال شارژ ایرانسل از طریق شناسه ایرانسلی:

در این روش دوستی که میخاهید برایش شارژ ایرانسل ارسال کنید شناسه ایرانسلی خود را با ارسال عدد مورد نظر خود به 1111 دریافت کند . در این صورت اگر شما شناسه آن را بدانید میتوانید شارژ را به روش زیر ارسال کنید:

# رمز ۵ تا ۸ رقمی * مبلغ * شناسه ایرانسلی * ۱۴۲ *

:|

تنکیو وری ماچ((::

(16-06-2014، 13:05)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:03)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:01)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:00)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:56)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نا امیدم نکن :/\ دختر واس پسر شارژ میفرسته ؟.-.؟

خو الان اون بدبخ شارژنداره!
کیا نامیدم نکن بزا بره بخره .. کیا این کارو نکن >.<
اعتبار ما زیر سوال میره |:
چه معنی داره این کار اصن :/\؟
-_-

دلم سوخ واسش):
برو دگ با من حرف نزن تو منو نا مید کردی |:
باید از من میپرسیدی |:
بالاخره من بزرگترم تجربم بیشتره ..|:
هیچ وقت واس یه پسر شارژ نفرس|:

نفرستادم هنو((:
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
منم برم هوی کینگ به پآ نشکنی از مآ گفتن بود!
(16-06-2014، 13:40)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:38)K!ng LoL B@X نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ملودی دشمن قدیمی
یه اخطار بده ب یاد قدیما
لامصب من می گفتم سلامم اخطار میدادی اسپم :|
http://www.8pic.ir/images/zfmsssehlma10vbb9rqe.png
http://www.8pic.ir/images/y0jrvrkubt3zenbgf9je.png

میشه لطف کنی بگی من کجا به تو اخطار دادم؟ :|

چه هـمـه اخطار O___O
من تحت تاثیر علاقتون نسبت به من قرار گرفتم:|
پیام ناشناس

/ (•◡•) \
 سپاس شده توسط melodi+
(16-06-2014، 13:38)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مینیم نیریحیت نیسیم.______.

هیمممممممممممم.________________.
لیئینیردی تینیش تی تیختیش لیرزید._____.
چی چی؟ ._.

سارا من خودم به زور میفهمم چی میگم :v
A Friend is nothing but a known enemy
 سپاس شده توسط Magical Girl ، eEeEeM :| ، RedSparrow
(16-06-2014، 13:40)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:02)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:01)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:00)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 12:58)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

حوصله گوگل ندارم-_-

بم بگین-_-

ایرانسل یا همراه اول ؟

ایرانسل |:

انتقال شارژ ایرانسل به روش خط به خط

برای اینکه بتوانید شماره دوستان را از طریق شارژ خودتون شارژ کنید باید ابتدا رمز انتقال شارژ خط به خط را از طریق ارسال پیامک  عدد 12 به شماره 1112 تعیین کنید.

بعد ارسال این پیامک برای تعیین رمز یک پیامک از طریق ایرانسل برای شما ارسال خواهد شد که نحوه تعیین شارژ را برای شما توضیح میدهد.

انتقال شارژ ایرانسل به روش خط به خط به 2 صورت قابل انجام است:

ارسال پیامک به روش زیر به شماره 1112 

به ترتیب از چپ به راست

انتقال شارژ از طریق کد دستوری :

[Yes/Ok]#رمز ۵ تا ٨ رقمی*مبلغ به ریال*شماره دریافت کننده اعتبار* ١۴٢ *

روش جدید انتقال شارژ ایرانسل از طریق شناسه ایرانسلی:

در این روش دوستی که میخاهید برایش شارژ ایرانسل ارسال کنید شناسه ایرانسلی خود را با ارسال عدد مورد نظر خود به 1111 دریافت کند . در این صورت اگر شما شناسه آن را بدانید میتوانید شارژ را به روش زیر ارسال کنید:

# رمز ۵ تا ۸ رقمی * مبلغ * شناسه ایرانسلی * ۱۴۲ *

:|

تنکیو وری ماچ((::
یور ولکام :|
اواااا>____<
اواتارت بی تر ادبه>____<

مین غیریت دیریم :<
 سپاس شده توسط melodi+ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 13:42)melodi+ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 13:38)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مینیم نیریحیت نیسیم.______.

هیمممممممممممم.________________.
لیئینیردی تینیش تی تیختیش لیرزید._____.
چی چی؟ ._.

سارا من خودم به زور میفهمم چی میگم :v

"ی" هارو حذف کن بخون :V
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان