امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(16-06-2014، 20:04)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:01)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:00)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 19:59)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

چندم دبیرستان؟.__.

اول .
19.85....

اول....

خب....

ر**ی:|

رید ؟

سال اول من 18.01 شدم .

19.85 شاگرد خرخونه کلاسمون نشد . . . !!!! . . .
بش میخورد بیشتر بشه-_-

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، !~IмДи~!
آگهی
(16-06-2014، 20:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هار هار:V

پر پر-_-

پاستیل خرسی :|
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Mᴏsᴇs ، !~IмДи~!
من اعتراض دارم اصن!
اینجا یه چیزی مشکوک میزنه ایمان شماره مدرستونو بده|:
|:
من نمیتونم اروم باشم |:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
(16-06-2014، 20:05)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:02)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:02)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مهتآب..:..مـی تو بغل..!بـوس بده..!*__*
دوستانه باشه|:
((((:

ما دوستانـه پوستـآنه نداریـمـ..!واقعــی..!$__$

رضـآ پـر پـر با من بودی..؟!Confused
نه با این ایمان خر خون بودم:V

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط Wєιяɗ
تخـمه دآره تـموم مـیشـه .ـ. .. !
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 20:05)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:03)♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر پر-_-

برات بخرم؟:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 20:05)_TakPaR_ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر پر-_-

رضا از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایناس   ((=
 سپاس شده توسط Mᴏsᴇs ، Wanton
(16-06-2014، 20:06)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تخـمه دآره تـموم مـیشـه .ـ. .. !
چــی <__<
:0
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط ( lιεβ )
(16-06-2014، 20:03)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

میخوای بخری واسم ؟ ._.

نه میخوام حلق آویزت کنم ._.
 سپاس شده توسط Wєιяɗ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dead Silence
(16-06-2014، 20:07)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پر پر-_-

رضا از دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ایناس   ((=
:|

[ɴᴏᴛ ʀᴇᴀʟ]
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان