امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(16-06-2014، 20:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ha ha ha (:
حـسودی میکـنی !؟ (:
اینو گذاشتم شماها حسودی کنید -_-

من اینو میبینم احساس تهوه میکنم (:
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، ∆ MeRzaD ∆
آگهی
(16-06-2014، 20:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 ساعت و ی ربع دیگه 0_0
تا باخت ایران (. . )
 سپاس شده توسط Navisa. ، RedSparrow
اهم .. .-.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 32
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، !~IмДи~! ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Navisa.
(16-06-2014، 20:43)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:41)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اره مرضی .. خوشگله .. دوسش میدارم (. .*)

نـورا مُ چیه ؟ :/

مُ :|

آقای ماستِ دیه -__-

نمیشناسی ؟! :|

یه زمانی شوهرت بود ._.

شـِت ! :|

تو نبودی میگفتی من مُحسنو نمیخوام واس خودت ؟؟ :|

حالا میگـه آقـآم شُـده :|

مُبـآرکـه ...

خـودت آتـو دادی دستم :}

ب محسن میگم عاشق ی پسره دیگه ای :}

5sos

:}}
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
نوری>____<

تینا._.

نوری؟؟؟>__________________<

تینا.____.

نوری>_<

تینا._.

نوری|:

تینا|:
 سپاس شده توسط First Star ، Dead Silence ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 20:48)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

مای گادددددددددددد >_______< ..

یو ..

یو مای لاو♥____♥

خوبی تُ؟._.
من قلبمـ ضعیفه لعنتی >__< !

اوهومـ ^_^ !!

(16-06-2014، 20:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 ساعت و ی ربع دیگه 0_0
شُله میدن ؟! .-.
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Magical Girl
(16-06-2014، 20:49)First Star نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:46)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:45)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:42)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ha ha ha (:
حـسودی میکـنی !؟ (:
اینو گذاشتم شماها حسودی کنید -_-

من اینو میبینم احساس تهوه میکنم (:
اقا بیخیال کسی که باید حسودی میکرد کرد -_-
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، First Star
نایل میگه من حاضرم با کاغذ هواپیما درست کنم تا بهم بگم بچه ولی حاضر نیستم با قلب یه دختری بازی کنم تا بهم بگن مرد!

*ـــ*
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
پلیس ایران :

خود را برای برد نیجریه آماده کرده ایم |:

اونم تو خواب |:
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~Mahnaz~ ، Dead Silence
(16-06-2014، 20:48)Apple 50 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:43)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من تیزهـــــوشــان قبول شدم ^______^
امسال ميري اول دبيرستان؟

اره ..
 سپاس شده توسط Brooklyn Baby ، Navisa.

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان