امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(16-06-2014، 20:50)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اهم .. .-.

تارا._.
 سپاس شده توسط T A R A
آگهی
(16-06-2014، 20:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری>____<

تینا._.

نوری؟؟؟>__________________<

تینا.____.

نوری>_<

تینا._.

نوری|:

تینا|:
بادش خالی شد بچه :||
(16-06-2014، 20:45)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:38)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:33)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دزد کثیف |:
شوورای منو میدزدی ؟! |:

خـاک بـه سرم این دوتا شووور داره ||: ~~> V:

هـــــــو9و9و9ومـــــ
حســــــــود *^-^*

مـیدونـستی بـت خیانت کردن !؟ V:
هـری وآسه مـنه .. !
من باش ازدواج کردم .. !
حلقه هم دارم V: .. !
مـیخوای نشونت بدم .. !؟
و امـا زین .. !
زین شوررر خـواهرمـه ^ـ^ .. !
تــــــــو خـــــــواب مگ نـــــــه ؟! (((((:
مـیدونم حـقیقت سخـته .. !
عـشقم رف مـغازه طلا فروشی (: .. !
گرون ترینشون و واسم خرید V: .. !
این حـلقه من و هری~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^_^
اینم حـلقه خواهرم و شوور خواهرمم~~> ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 33
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D
رفتم دوچرخه سواری ، جدا داغون شدم :|

خودتون بفهکید چرا -_-

الان برگشتیم ^__^

هوووف ، خستم ._.
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، T A R A ، First Star
(16-06-2014، 20:50)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

شـِت ! :|

تو نبودی میگفتی من مُحسنو نمیخوام واس خودت ؟؟ :|

حالا میگـه آقـآم شُـده :|

مُبـآرکـه ...

خـودت آتـو دادی دستم :}

ب محسن میگم عاشق ی پسره دیگه ای :}

5sos

:}}

اونم میگه مبارک cry girl

انقد بی احساسه ._.

(16-06-2014، 20:50)frost نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نوری>____<

تینا._.

تینا.____.

نوری>_<

تینا._.

نوری|:

تینا|:

._______.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Dead Silence
سلام ._.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Navisa. ، T A R A ، Dead Silence ، Av!Sh@ 1D ، First Star

نوری>____<

تینا._.

تینا.____.

نوری>_<

تینا._.

نوری|:

تینا|:
کدوم گوری بودی چن وقت نبودی ؟ :|
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
(16-06-2014، 20:49)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:48)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

1 ساعت و ی ربع دیگه 0_0
تا باخت ایران (. . )
ايران اينبارو نميبازه
نيجريه عددي نيست

مهم ارژانتينه
كه تو اون قرار ببازه
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆

از نایل و هری پرسیدند که کدوم کار رو بیشتر دوست دارید بوسیدن یک دختر یا خوردن پیتزا؟
هری: بوسیدن یک دختر
نایل: خوردن پیتزا
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 20:52)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:45)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:42)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:38)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 20:37)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خـاک بـه سرم این دوتا شووور داره ||: ~~> V:

هـــــــو9و9و9ومـــــ
حســــــــود *^-^*

مـیدونـستی بـت خیانت کردن !؟ V:
هـری وآسه مـنه .. !
من باش ازدواج کردم .. !
حلقه هم دارم V: .. !
مـیخوای نشونت بدم .. !؟
و امـا زین .. !
زین شوررر خـواهرمـه ^ـ^ .. !
تــــــــو خـــــــواب مگ نـــــــه ؟! (((((:
مـیدونم حـقیقت سخـته .. !
عـشقم رف مـغازه طلا فروشی (: .. !
گرون ترینشون و واسم خرید V: .. !
این حـلقه من و هری~~> دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
^_^
اینم حـلقه خواهرم و شوور خواهرمم~~> ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 33
برات دعا میکنم |: ((((:

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان