امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(16-06-2014، 21:58)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د فآطی جوش رو ول کن پـدر زبونم دراومد ..
همیـشه پوست تخمه رو ب خودش ترجیح میــدم *^_^*
من از تخمـه متنفرمـ :| !

داغـون میکنه پوستمو و خیلی هم چربی داره :||

مزخرفه دیگه -_- کلا حال نمیکنم باهاش :|
آگهی
(16-06-2014، 21:59)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:54)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:52)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیشعور :V

واقعیت تلخه! :|
(:
تو خجالت نمیکشی با دو نفر ازدواج کردی؟ :|

امیررضا و سوروش؟ :|
:| به تو چه!
اصلا ازدواج کردم تا چِش تو درآد! :v

با امیر رضام مزدوج شدی ؟! 0.0
:|
تو روحت مهرزاد!

من اصلا ازدواج نکردم!
 سپاس شده توسط Av!Sh@ 1D ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 21:58)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:54)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:53)✘ lᴚıƃ ʎZɐᴚɔ ✘ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:49)~No×OnE~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

رُکــی-_-

جونه رُکی ؟! ._.
هیچی ._.
واحد 824._.

می خوای بیام واحد 513 ؟! ._.
یه بسته تخمه بخر بیا واحد 513 ._.
این یه دستوره از طرف سازمان MRP   .. .-.
|:
Wнαтever I вecoмe , I decιde
.I нαve ɴo reɢreтѕ 
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، † αƖιєη † ، ∆ MeRzaD ∆
(16-06-2014، 21:58)~JaSmIn~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

د فآطی جوش رو ول کن پـدر زبونم دراومد ..
همیـشه پوست تخمه رو ب خودش ترجیح میــدم *^_^*

اورین . پوستشو بـآید لیس بزنی نمکشو بخوری .

منم الـآن تخمه میخوام .

برم با موتور 3 سوت 1 بسته بخرم بیـآم .

فعـلا /

Angel
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(16-06-2014، 21:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:51)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین مهرزاد از وقتی مجرد شده بیشتر سپاس میده؟! :|
دقیقا :|

(16-06-2014، 21:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:49)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــــــــب حـــــآلآ وقت تـــــــــآرا ست !!!!

خــفه ._.
زیاد وقت نداری ._.

وای اگه ایران خراب کنه بدبخ میشم .___.
باز شروع کرد -_-

اصن تو از کجا فهمیدی منظورم چیه هــا؟! ._.
من نفهمم منظور تو چیه که بِ درد جرز لای دیوار میخورم -_-

دیگه چهره واقعیت برا همه آشکار شده -_-

واقعا؟! ._.

ری*م .___.

شروع :| شد >_<
جییغغغغ من رفتم خدافض ._.
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 55
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Wєιяɗ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 22:00)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگن

من مخللف بودم

عاخا قبول
تو برو فوتبالتو ببین |:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(16-06-2014، 22:00)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دروغ میگن

من مخللف بودم
آقا دامـآد بله رو بگو V:

____

خدافص
 سپاس شده توسط melodi+ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، † αƖιєη †
(16-06-2014، 22:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:59)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:57)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:55)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:54)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

واقعیت تلخه! :|
(:

تو روحت مهرزاد!

من اصلا ازدواج نکردم!
میدونستم ترشیدی ((((:
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
:| الکی شایعه دُرُس میکنین!

(16-06-2014، 22:02)Av!Sh@ 1D نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 22:00)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تو روحت مهرزاد!

من اصلا ازدواج نکردم!
میدونستم ترشیدی ((((:
 سپاس شده توسط امیررضا*
(16-06-2014، 22:01)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:57)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:55)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:51)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دقت کردین مهرزاد از وقتی مجرد شده بیشتر سپاس میده؟! :|
دقیقا :|

(16-06-2014، 21:53)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(16-06-2014، 21:51)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خــفه ._.
زیاد وقت نداری ._.

وای اگه ایران خراب کنه بدبخ میشم .___.
باز شروع کرد -_-

اصن تو از کجا فهمیدی منظورم چیه هــا؟! ._.
من نفهمم منظور تو چیه که بِ درد جرز لای دیوار میخورم -_-

دیگه چهره واقعیت برا همه آشکار شده -_-

واقعا؟! ._.

ری*م .___.

شرمع شد >_<
جییغغغغ من رفتم خدافض ._.

چی شده؟! ._.
 سپاس شده توسط melodi+

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان