امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(17-06-2014، 0:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نصفه شبی برا کی عروسی گرفتید ؟ -_-

خودشون با خودشون :|

خالی می بنده!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~
آگهی
تارا ؟! :|

مگی تو شوهر نداشتی ؟! -_-

پس اونی که رو آواتارمه هویجه -_-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
تـــَـنــهـــایی
 سپاس شده توسط T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
سروش ایشالا پدر شی Tongue
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~ ، S R U H
(17-06-2014، 0:15)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا و سروش ^-^*
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، S R U H ، ~~SARA:HIVA~~
(17-06-2014، 0:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفونم گمشده خوابم نمیبره :|

تو با اهنگ میخوابی؟:|
بزار حدس بزنم
لویی|:
بدون آهنگ خوابم نمیبره :/

اول آهنگ گوش میدم بعدش به این و اون فک میکنم ._.

لویی ^__^ هاع ^_^

ولی آهنگای دیگه ای هم گوش میدم جز وان دی .-.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، ~~SARA:HIVA~~
(17-06-2014، 0:16)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خودشون با خودشون :|
همسایه ها زنگ زدن میگن صدا موزیکو کم کنید مریض داریم -_-
 سپاس شده توسط T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~~SARA:HIVA~~
دوستــــــآن شـــــــآم می ریم فشم ، درکه اونجا قلیون ، کباب رو بر پا میکنیم!!!!
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ ، ∆ MeRzaD ∆ ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~ ، -м α є ∂ є-
(17-06-2014، 0:15)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:13)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:11)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:09)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:08)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

اوهوم ^_^

همین الان :|

زود :|
:|
خو چه طعمی؟!

فلفلی ^-^

خوشم میاد سلیقت به بابات رفته! (:
چ مارکی؟! :|
چیتوز *: )
چه اندازه ای؟! :|
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
(17-06-2014، 0:15)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

قربون شمـــــآ من خـــآک پای شمـــــــــآ هستم انشاالله عروسی نبیره ندیده تون جبران کنم!!!!
:|
(17-06-2014، 0:17)றiSs~AlØn نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

تارا ؟! :|

مگی تو شوهر نداشتی ؟! -_-

پس اونی که رو آواتارمه هویجه -_-

تو شوورمو دزدیدی :|

من طلاق گرفتم از این -_-
تازه من شوور ندارم که :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 91
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
سلام.بچه کسی الیکا0 رو ندیده.آخه تا من میام افه.میخوام یکم اذیتش کنم بخندیم.......Big GrinBig GrinBig Grin
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є-

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان