امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

(17-06-2014، 0:23)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

آقا آخوند کیه عقد رو بخونـــــــــه ^ــــــــــــــــــ^
من میخونم ^___^
باس نـوه رسول باشه -__-
 سپاس شده توسط T A R A ، ∆ MeRzaD ∆ ، S R U H ، Mσηѕтєя Gιяℓ
آگهی
(17-06-2014، 0:23)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:22)امیررضا* نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 95

یوهوووو

امیر تو ریزه میزه ای..
تا شاباش دادن سریع شیرجه برو برشون دار!
نصف نصف! (:
قبول؟! (:3

نه مگه خرم؟

99 برای من 1 برای تو
 سپاس شده توسط Mσηѕтєя Gιяℓ
(17-06-2014، 0:24)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:23)✯مهرزاد✯ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:22)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخونم ^___^

بــــــــــخونBig Grin

اصن اگار نه انگار من با اینا حرف میزنم :|
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
(17-06-2014، 0:23)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:19)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:17)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:12)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:10)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

هدفونم گمشده خوابم نمیبره :|

تو با اهنگ میخوابی؟:|
بزار حدس بزنم
لویی|:
بدون آهنگ خوابم نمیبره :/

اول آهنگ گوش میدم بعدش به این و اون فک میکنم ._.

لویی ^__^ هاع ^_^

ولی آهنگای دیگه ای هم گوش میدم جز وان دی .-.

اآخرشی فاطی(:
من عمرا وختی یه چیزی تو گوشم ویز ویز میمنه بتونم بخوابم|:
به کیا شیطووون؟Wink
میـدانیـمـ ^_^ !

ویز ویز نیس .. مث لالاییه *._.*

به این و اون دیهه .. به در و همسایه :|

و به گند کاریام در طول روز ._.

آخرش هم با خدا حرف میزنم Angel

خیلی طول میکشه تا بخوابمـ من :|

من بعضی شبا کلا نمیخوابم.__.
به منم فک میکنی؟
خخخخخخخBig Grin
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ
الوووووووووووووووووووووcryingcryingcryingcryingcrying
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
وایییییییییییییی :0
مهریه عروسو معلوم نکردیم! :0
 سپاس شده توسط S R U H ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ~~SARA:HIVA~~
(17-06-2014، 0:25)الیکا0 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

الوووووووووو

میگما راستی من چندتا ارسال داشته بشم تا یه ستاره بزرگ بگیرم؟؟؟؟
دوستان تروخدا بگین......

هفتصد و پنجاه تا
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it
 سپاس شده توسط ~~SARA:HIVA~~
خدا جمیعاً شفا نصیبتون کنه :|
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، S R U H ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، -м α є ∂ є- ، ~~SARA:HIVA~~ ، Mσηѕтєя Gιяℓ
(17-06-2014، 0:25)Directioner girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

من میخونم ^___^
باس نـوه رسول باشه -__-
نوه رسول خونشون خوابه -_-

نمیبینی تارآ عجله داره؟ ^____^
 سپاس شده توسط Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، ~~SARA:HIVA~~
ینی تارا نکرد نکرد نکرد
اخرش با کی کردSmile)))

ازدواج منظورمه|:
 سپاس شده توسط T A R A ، Dɪʀᴇᴄᴛɪᴏɴᴇʀ~Gɪʀʟ ، ∆ MeRzaD ∆ ، -м α є ∂ є- ، Wanton ، ~~SARA:HIVA~~

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان