امتیاز موضوع:
  • 4 رأی - میانگین امتیازات: 4
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ

بخیر گذشت

داشتن تارا رو به من می چسبوندن

یادم میوفته

ggre
Би садар эм нь бэлгийн хавьталд орсон

Тэр ...  нэртэй байсан
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، امیررضا* ، T A R A ، -м α є ∂ є- ، Jack Daniel'ѕ
آگهی
خدافس!!
 سپاس شده توسط M.K.N ، S R U H ، ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A
(17-06-2014، 0:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان؟! :|
آدم فروشی نکردم که ._. گفتم تو داری فیلم میبینی مزاحم نشیم ._.
جدی میگم اه >_<
خدافض!
آره آره:|
بـــــش میــــگــــم :|
من رفتم:|
تـــا درودی دیــگـــر بــدرود :|
کــوه بـا نـخـسـتـیـن سـنـگ هـا آغـاز مـی شـود...
انـسـان بـا نـخـسـتـیـن درد...
مـن بـا نـخـسـتـیـن نـگـاه تـو آغـاز شـدم...
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A ، Mσηѕтєя Gιяℓ ، امیررضا*
(17-06-2014، 0:59)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:57)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:56)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:52)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:51)@H!V$ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماكان داره بازي ميبينه الان مياد تارا داداشته بمنم ربطي نداره هاهاهاهاهاها

نیازی نبود بهش بگی .. -_-
ایمان هس <:

ههه:|
آدم فروش :|

(17-06-2014، 0:53)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:52)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

سلام!!
خوبی؟

درود ممنون تو خوبی؟(:
درود..(:
نه!!
خوب نیستم!!
چقد حلال زاده تشریف دارین(:

(17-06-2014، 0:56)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:54)سلنا654321 نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(17-06-2014، 0:49)NICKOLAS نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

خو اونو بکن خبر
منو چرا کردی خبرها:|؟

هه(:
ایرادای بنی اسراییلی((:

شما مراقب حرف زدنت باش!

مراقب نباشم چی میشه؟؟
-__-

اصلا حوصله کل کل ندارم!
پ نپیچ..

بشین باو!

نشستمDodgy

آفرین فینگول(:
پس بلند نشو^_^!!!
              ஜ۩۩ஜ ChAtRo0m V£r$!0N 144(2) ஜ۩۩ஜ 107

(17-06-2014، 0:58)T A R A نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ایش :|

درک :|
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، T A R A
من اينجام اينادستمو ميبيني؟

مائده جان مايش ي اس بود-__-
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
Channel
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆ ، -м α є ∂ є- ، T A R A ، M.K.N
(17-06-2014، 0:52)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

درود بر همگی -__-

سلام آقا ماکان....
LIFE is a LiaR GaMe......SoooOOoO.......NEveR TruSt enYOne Angel
 سپاس شده توسط -м α є ∂ є- ، M.K.N
(17-06-2014، 0:59)SOROU$H نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بخیر گذشت

داشتن تارا رو به من می چسبوندن

یادم میوفته

ggre
عجب :|
 سپاس شده توسط T A R A ، Wanton ، S R U H
(17-06-2014، 0:59)M.K.N نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ماکان؟! :|
آدم فروشی نکردم که ._. گفتم تو داری فیلم میبینی مزاحم نشیم ._.
جدی میگم اه >_<
خدافض!
آره آره:|
بـــــش میــــگــــم :|
من رفتم:|
تـــا درودی دیــگـــر بــدرود :|

اَه ماکان T_T
منظوری نداشتم خب ):
دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
 سپاس شده توسط ∆ MeRzaD ∆
اوه هیچی نشده گل!!!!!!
Jackson Pollock paint a picture, see my vision through it

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان