امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝

نقل قول:
رکسـآنـآ بریـم با هـم..؟!
اونجــا پـــاف مــاف داره پــَری؟ :|

نــیام به هوــای اونوــَر اینــوَریا جــا بمــونـَن؟ :/
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 87
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
آگهی
(20-06-2014، 20:22)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دوست دارم تو افق های روشن محــو شم..!

منم میام:|
 سپاس شده توسط ღSηow Princessღ
(20-06-2014، 20:23)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

پری .. چجور چیزی میخوای ؟! ._.

افسرده...تو دیــوآر..!:*

(20-06-2014، 20:24)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول:
اونجــا پـــاف مــاف داره پــَری؟ :|

نــیام به هوــای اونوــَر اینــوَریا جــا بمــونـَن؟ :/

آره میارم بـآ خودم یه چن تا خوبشـو..!

نه خیالت راحت..!
(20-06-2014، 20:17)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:14)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:12)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:10)~KiAηA~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:08)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یور سرور ._.

بیشین-_-

بگو کی هسی؟؟؟
بشین روش ._.

هوففف.__.
بات شوخی ندارم-_-
بگو کی هسی!!!
مگه من با تو شوخی دارم جهش یافته ؟ :|

جهش یافته خودتی-__-

بگو دیگه!!

اه!

بگو کی هسی!!
نقل قول: منم میام:|
نــَبـَریمــِش پری..! :|
آقا ایمآن سلام عرض شد..!$__$
(20-06-2014، 20:23)ღSnow Princessღ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:22)♥CRAZY G!RL♥ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

سلام کردم *_*

سلام
 خوبی؟!
(20-06-2014، 20:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:19)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآز نمیـده .. !

خـدافـظ .. !
فاز نمیده میخوای تو بش بدی؟؟._____.

درم ببند ._.

ببنـد عمـویی ..

حـوصله شمـآرو ندارم بخـوام جـوابتو بـدم ..

4 تا تیکه از رفیقات یآد گرفتی فک میکنی "شـآخی" واس خودت ..

یـه چی میگـم معنیشو بری از بـآبآت بپرسی .. پَ هیس .. ! خُف ..
دوجنسه ای ؟؟؟من عموم مرده ن زن :|

جوووووووووون =))))
فدات شاخ رو سر گاوه =)
نزا همون شاخو بکنم تو کونتا =))

اول قرقره کن بعد قورت بده !اوکی ؟؟=)))

باباتم منم پ ببند خوک دونیتو =))
فنچول تازه تو جوه بلوغی=)

(20-06-2014، 20:23)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:19)eEeEeM :| نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:17)××~بهتـــرین××~ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

فـآز نمیـده .. !

خـدافـظ .. !
فاز نمیده میخوای تو بش بدی؟؟._____.

درم ببند ._.

ببنـد عمـویی ..

حـوصله شمـآرو ندارم بخـوام جـوابتو بـدم ..

4 تا تیکه از رفیقات یآد گرفتی فک میکنی "شـآخی" واس خودت ..

یـه چی میگـم معنیشو بری از بـآبآت بپرسی .. پَ هیس .. ! خُف ..
وای خدا =))))))))
=)))))))
دریغ از 1 کلمه از مغز نداشته خودت !
 سپاس شده توسط ~KiAηA~
نقل قول: آره میارم بـآ خودم یه چن تا خوبشـو..!

نه خیالت راحت..!
هــَمــین الان بــِریم پــِلیـــیز..! :d
cof
(20-06-2014، 20:26)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: منم میام:|
نــَبـَریمــِش پری..! :|

بچــه ی خوبیـه..!!با منه..!

مــریــم بیخیال..!

مرضیـه تو هم بس کن..!
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان