امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝

خدافس ~___~
 سپاس شده توسط Magical Girl
آگهی
(20-06-2014، 21:00)مـــــــهــنــاز نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

یخ زدمــ بـآ این کولــر گــآآآآآآآآآآآزی!!!

اه!×

cold

تبلیـغـات کـــولر گـآزی بودـآ . . .

گـازی دیگــه قدیمی شده . . . حال نمیده . برو یه چی جدید تر بگو .
(20-06-2014، 21:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییغ >_<
من گشنمه >_<
پــآستیل (: .. !!
دارم میخورم |: .. !!
رضارو داره میخوره 0___0

آیسانُ خبر کنید -_-
رضـــآ |: ؟
پـــآستیل خانومی |:
گوشت ضعیفه واسش عینک بگیر |:
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮
معروف ب پاستیل :|
میفهمی؟ پــآستــیل :||||

الله اکبر -_-
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
 سپاس شده توسط Mr.Robot
(20-06-2014، 21:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـعـله متاسفـانه مشترکـــ مورد نظر مشغـول است :ag54:

پَ حداقل دایورت کن (((:
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(20-06-2014، 21:00)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:58)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

cof
چرا نام کاربریت این انتخاب کردی؟ ._.
ینی چــی؟ :/
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 96
 سپاس شده توسط Magical Girl
(20-06-2014، 21:02)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.
کــیلــیک 

یه بــَچــِه خــونگــی..

رــَسمــَن اینکارس..! :|

خــودِشــَم گــُفتــِه..!:/
هع (((( میگه : من اهل تهرونم شیطون و قرطی وبامعرفت وسریع باهمه دوس میشم وعاشق پسرم واز پسرای منحرف خوشم میاد دین و مذهبم یوخدی )))))

تو دنج فیس که بودیم . دختره واسه اولین بار این عکسشو گذاشته بود . چند ساله پیش .

الان تو نت پر شده عکسش همه میزارن .

امیر منحرف خوشش میاد برو اذیتش کن . . . D:

مواظب عکساتون باشید .
(20-06-2014، 21:03)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:01)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:59)Magical Girl نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:57)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 20:52)ⁿâ$târàⁿ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

جیییییغ >_<
من گشنمه >_<
پــآستیل (: .. !!
دارم میخورم |: .. !!
رضارو داره میخوره 0___0

آیسانُ خبر کنید -_-
رضـــآ |: ؟
پـــآستیل خانومی |:
گوشت ضعیفه واسش عینک بگیر |:
♠̮P̮s̮a̮l̮t̮e̮M̮♠̮
معروف ب پاستیل :|
میفهمی؟ پــآستــیل :||||

الله اکبر -_-
بسم الله الرحمن الرحیم و بهی نستعین اهدنا الصراط المستقیم والذین یومنون بالغیب و یقیمون صلاه و مما رزقناهم ینفقون :|
ابن خودش اعتراف کرد پاستیل رضا رو خورده =|| .. !!
 سپاس شده توسط Magical Girl ، னιSs~டεனσή ، !~IмДи~!
خدافـظ (:
شما نه جنگیدینو بردین

ما جنگیدیم و باختیم ..
 سپاس شده توسط Mr.Robot ، Mason ، Magical Girl
نقل قول: تو دنج فیس که بودیم . دختره واسه اولین بار این عکسشو گذاشته بود . چند ساله پیش .

الان تو نت پر شده عکسش همه میزارن .

مواظب عکساتون باشید .
عکس پروف اینــو؟

اوه اوه پس تــَهـــِشــه..! :|

الان یه مذاکره باش داشتم..

بد رــَد داده..بـــــــــــــَد..[sup]![/sup]![sub]![/sub]
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 96
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(20-06-2014، 21:03)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:00)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بـعـله متاسفـانه مشترکـــ مورد نظر مشغـول است :ag54:

پَ حداقل دایورت کن (((:

بیـآ خصوصی دایورت کنم . Big Grin

ن ن ن . من زن دارم . . . این حرفـآ از من گذشته . برو دختر برو شرم کن .
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان