امتیاز موضوع:
  • 2 رأی - میانگین امتیازات: 3
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5

❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝

دانشجوی عزیز !
دوست تحصیل کرده ی من !
شمایی که فردا میخواین دکتر مهندس این مملکت بشین !
وااااقعا نمیدونی تو کلاس باید موبایلت رو خاموش کنی ؟
نمی بینی خوابیم
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 100
 سپاس شده توسط Navisa. ، ஐற£ℒἶ†дஐ ، Brooklyn Baby
آگهی
8 کاربر پنهان *____*

عجبا!!
 سپاس شده توسط Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، Brooklyn Baby
(20-06-2014، 21:19)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

نقل قول: ihv ihv ihv \sj,ki fc |:
LAK'H..! :|
iv,o 'tjdl [sn f\v ,sx |:
(20-06-2014، 21:16)★★ Ali ★★ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:14)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:11)ஐற£ℒἶ†дஐ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:07)Jastin نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

بیـآ خصوصی دایورت کنم . Big Grin

ن ن ن . من زن دارم . . . این حرفـآ از من گذشته . برو دختر برو شرم کن .

من کاری با خودت ندارم @_@

دایورت کن رو یکی دیگ همینTongue
داشتی هم نبودم  .

دایورت میکنم روی ** ALI ** یا ALONE GOY . خوبه ؟ پسرای خوبین .

یو ها ها .

من امروز دو ساعته توبه کردم رو من دایورت نکن قربونت
پ

بابا این تا 5 دیقه دیگه شوهر نکنه بِـتُـرشه . گفتگو گنـد میـآد .

منم که زن گرفتم امروز قول دادم با هیچکی حتی خودشم حرف نزنم .

امیر هم که سروزش مشغوله . که ...

بدین به یکی بره .
 سپاس شده توسط Jack Daniel'ѕ
مهم نیس

من بروم-___-
هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ هَـ سـ تَـҐ

هَـ ـر چـ ـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے گَـ Ґ

هَـ ـر ڪـ آرـے ڪـ ـﮧِ مـ ـے ڪُـ نَـҐ

بـ ـﮧِ פֿُـ و בَҐ مَـ ر بـ وطـ ـﮧِ

سپاس شده توسط !~IмДи~!
(20-06-2014، 21:20)ツ נڅــ ـ ـ ـےツ نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

ـشم چـشم
دو ابرو
دمـاغ و دهن و یــه گردو !
چـوب چـوب شکـمبه !
این خـانم/آقا چـقدر قشنــگـه !
{ تـآزه یاد گرفتم |: .. ! }

چشم چشم
2 ابرو
دماغ و دهن
پر از خون:|
❞ گُـفتگـوی آزاد نسـخه 147 ❝ 100
 سپاس شده توسط ஐற£ℒἶ†дஐ ، Navisa. ، Brooklyn Baby ، Magical Girl ، !~IмДи~!
:| سلام
 سپاس شده توسط Navisa. ، Mไ∫∫ ∫MΘKξЯ ، !~IмДи~! ، Mr.Robot
بعله مرضیه؟
plαy wιтн тнe вιɢ ɢυɴѕ
جـآستین !
بیا آریا !
لینک اون انجمن همون دختره اسمش هـس نفس و بده !
 سپاس شده توسط !~IмДи~!
(20-06-2014، 21:19)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:08)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=)))
پــآستیل رضا چقد طرفدار داره =|| ت هم خوردی ؟ =|| .. !! استقفرو استقفرو |:

(20-06-2014، 21:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

id]d :|
fd ;hvdh |:
hvi of \s ]d t; ;vnd ih ih ih :|
ihv ihv ihv \sj,ki fc |:

(20-06-2014، 21:16)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:13)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:09)ALONE B0Y نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

(20-06-2014، 21:08)miss~lemon نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

=)))
پــآستیل رضا چقد طرفدار داره =|| ت هم خوردی ؟ =|| .. !! استقفرو استقفرو |:

(20-06-2014، 21:08)SomeOne × نوشته است: دیدن لینک ها برای شما امکان پذیر نیست. لطفا ثبت نام کنید یا وارد حساب خود شوید تا بتوانید لینک ها را ببینید.

id]d :|
fd ;hvdh |:
hvi of \s ]d t; ;vnd ih ih ih :|
ihv ihv ihv \sj,ki fc |:

oh; j, svj \svi d u,qd :|
iv ]d 'tjd ulji |:
 سپاس شده توسط Mason

[-]
به اشتراک گذاری/بوکمارک (نمایش همه)
google Facebook cloob Twitter
برای ارسال نظر وارد حساب کاربری خود شوید یا ثبت نام کنید
شما جهت ارسال نظر در مطلب نیازمند عضویت در این انجمن هستید
ایجاد حساب کاربری
ساخت یک حساب کاربری شخصی در انجمن ما. این کار بسیار آسان است!
یا
ورود
از قبل حساب کاربری دارید? از اینجا وارد شوید.

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان